Nikola Rađen

Konačno otkriveno kako se zove Rađenov sin: Dečak nosi ime grčkog porekla jake simbolike

Autor:

15.03.2023 19:00

Foto:

Foto:

Sin Nikole Rađena nosiće prelepo ime, jake simbolike



Ovo je za Nikolu Rađena i njegovu suprugu Milicu Ristić najsrećniji period života. Milica je na svet donela sina, a lepe vesti podelili su na Instagramu. 

"Kumi moja lavice neka je živ i zdrav“, napisala je Miličina kuma, a usledilo je mnoštvo čestitki. Ime sina dugo su čuvali u tajnosti, ali konačno je informacija došla do javnosti. Naslednik Nikole Rađena i Milice Ristić zove se Aleksej, piše Informer.

Pročitajte Svadba Nikole Rađena i Milice Ristić -Trudna mlada blista u raskošnoj venčanici, poznati stigli na gala slavlje (foto)

Instagram

 

- Nema veće sreće, ne postoji lepši osećaj od tog da postaneš otac. To je najlepša stvar u životu. Miličin porođaj je protekao odlično, beba je zdrava, isto kao i Milica. Sutra ćemo saznati kada će izaći iz porodilišta – izjavio je nekadašnji vaterpolista za pomenut medij.

Pročitajte Dala je sve od sebe - Supruga Nikole Rađena prvi put o njegovim ćerkama i odnosu sa njima

ATA Images

 

- Sin će se zvati Aleksej. Razmišljali smo zajedno koje ime da mu damo. I porodica i ćerke su isto učestvovale u odabiru imena, i svi smo se složili da se zove Aleksej. Ćerke jedva čekaju da vide brata, jako su srećne - rekao je Rađen i otkrio da će večeras proslaviti dolazak prinove.

Pročitajte Venčanje u Hramu - Kruna ljubavi

Jovanka Bojković

 

- Još uvek nije bilo slavlja, večeras ćemo organizovati proslavu.

Inače, ime Aleksej je grčkog porekla, a označava zaštitnika. Mnogi vitezovi, monasi, carevi i plemići nosili su ovo ime, a veruje se da je osoba koja se ovako zove ljubazna, nije okrutna, štiti slabije od sebe i da je privržena domu i majci.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading