Džansu Dere

Mesec dana od stravičnog zemljotresa, Tviter nalog Džansu Dere ugašen: Fanovi u suzama, otkriveno šta joj se dogodilo

Autor:

15.03.2023 14:29

Foto: Med Yapim/Madd Entertainment via Nova TV

Foto: Med Yapim/Madd Entertainment via Nova TV

Punih mesec dana turska glumica Džansu Dere nije se oglašavala u medijima, a naslovne strane bile su prepune naslova da je poginula u stravičnim zemljotresima koji su u februaru pogodili Tursku



Turska glumica Džansu Dere, Ejšan iz serije „Ezel”, koju smo gledali još i u telenovelama „Sila” i „Majka”, donedavno je bila na stubu srama i to zato što se nije oglasila povodom zemljotresa, a čak su se pojavile i glasine da je stradala pod ruševinama.

Pročitajte Da li je to ona?! Džansu Dere ipak nije nastradala u zemljotresu, snimak sve govori (video)

Carlos Alvarez/Getty Images

 

Ona je u međuvremenu deaktivirala nalog na Tviteru jer nije mogla da se nosi s neprestanim napadima „tviteraša” zbog toga što je sve vreme ćutala kao zalivena  i nije delila apele za pomoć ugroženima.

Kako pišu Tv Novele ona je pre nekoliko dana odlučila da prekine ćutanje i to na molbu novinarke Birsen Altuntaš, koja je telefonom kontaktirala s njom i zamolila je da joj otkrije gde je bila dok su mediji pisali da je mrtva i zašto se nije oglašavala na mrežama.

Pročitajte Tragedija kakva se ne pamti, oglasio se Bogdan Bogdanović - Moje misli su...

Tv Novele

 

- Imala sam zdravstvenih problema. Nisam izlazila iz kuće jer sam povredila nogu i još neko vreme ću ostati u krevetu – dok se potpuno ne oporavim. Kada je reč o društvenim mrežama, mislim da svi znaju da ih ne koristim preterano, pa se zato nisam ni oglašavala.

Konkretno, na svoj Instagram gledam kao na foto-album i tu stavljam isključivo fotografije koje me podsećaju na neke lepe trenutke - izjavila je jedna od najpopularnijih glumica sa Bosfora i tako demantovala glasine da je tragično preminula.

Pascal Le Segretain/Getty Images

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading