Elizabet Harli

Stravična sudbina: Elizabet Harli sahranjuje i trećeg partnera, oglasila se nikad potresnijom porukom

Autor:

07.03.2023 18:58

Foto: Photo by Nick England/Getty Images

Foto: Photo by Nick England/Getty Images

Izgleda da je Elizabet Harli jedna od onih lepotica sa nimalo lakom sudbinom, i njen treći partner, koji ju je obožavao, preminuo je



Vest da je holivudski glumac Tom Sejzmor preminuo od posledica aneurizme i dalje se prima sa nevericom. Porodica je nakon detaljnih razgovora sa lekarima shvatila da su posledice stravične i da se Tomov mozak nikada neće oporaviti, pa su doneli konačnu odluku da ga isključe sa aparata. Njegova bivša partnerka glumica Elizabet Harli od šoka ne može da dođe sebi. 

Pročitajte Nije bilo nade za heroja iz "Spašavanja redova Rajana" - Tom Sejzmor izgubio bitku

Photo by Kevin Winter/Getty Images

 

Sejzmor je jednom za Daily Mail potvrdio da je bio beskrajno zaljubljen u Elizabet dok je živela u Los Anđelesu sredinom devedesetih godina prošlog veka.

- Bila je moja velika žalost. Bio sam jako zaljubljen u nju, beskrajno. Ali moji demoni su mi stali na put. Nisam bio u stanju da imam pravu vezu. Najviše u životu žalim što se nisam bolje ponašao prema Liz - rekao je svojevremeno glumac.

Photo by Nick England/Getty Images

 

Liz nikada nije javno govorila o Sejzmoru, ali će je ovaj gubitak zauvek pratiti, posebno jer je u kratkom vremenu izgubila tri svoja partnera.

Naime, filmski producent Stiv Bing, otac njenog sina Demijana, preminuo je 2020. godine nakon pada s krova luksuzne stambene zgrade od 27 spratova. U izveštaju piše - samoubistvo. 

Pročitajte Čuvena Versace haljina 25 godina kasnije - Elizabet Harli oživela slavni trenutak sa crvenog tepiha (foto)

Prošle godine australisjki igrač kriketa Šen Varne, za kojeg je glumica bila verena, preminuo je od srčanog udara u 52. godini. Par je počeo da se uabavlja 2010. godine nakon što se ona rastala od supruga Aruna Najara, a planirali su i venčanje. Raskinuli su  2013. godine, ali su ostali veliki prijatelji.

Pre samo nekoliko dana Elizabet je na svom profilu na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju i na godišnjicu Šenove smrti posvetila mu emotivan post. 

"Godina prođe bez tebe, Šene. Zauvek ćeš nedostajati. Nadam se da je ovaj naš katanac i dalje tamo", napisala je Elizabet pored njihove zajedničke fotografije koja je nastala u trenutku kada su katanac zakačili na most ljubavi. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading