Biljana Čekić

Rasplakala je celu Srbiju: Dara iz Jasenovca više nije mala, sada je prava lepotica (foto)

Autor:

07.03.2023 15:45

Foto:

Foto:

Biljana Čekić je sada prava tinejdžerka koja sanja o tome da postane profesionalna glumica



Film "Dara iz Jasenovca" dotakao je srca čitave Srbije, a posebne simpatije publike pobrala je glavna glumica Biljana Čekić koja je tumačila lik glavne junakinje Dare

Simpatična devojčica iz sela Srefila kod Kozarske Dubice, rođena je 2007. godine. Biljana nije ni sanjala da će se jednog dana naći pred kamerama, a kao glumica u pomenutom filmu se našla sasvim slučajno kada su producenti organizovali kasting u njenoj školi. Iako su se mnoge devojčice prijavile, Biljana je izabrana.

Pročitajte Biljana Čekić - Devojčica koja je rasplakala Srbiju

Promo

 

Uloga Dare Biljani je donela veliku popularnost, a manastir Hilandar joj je dao stipendiju za školovanje. Biljana je u međuvremenu završila osnovnu školu i postala pravi devojčurak kome je najveća želja da postane glumica.

Pročitajte Ana Lečić - Nisam mogla da spavam dok smo snimali „Daru iz Jasenovca“

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by biljana (@cekiicbiljana)

Miloš Biković je pružio podršku Biljani, te joj se obratio video-porukom u kojoj je poručio da je siguran da će se jednom sresti u kadru, jer je pred njom uspešna glumačka karijera.

Pročitajte Bezdušan pogled časne sestre Barte Pulherije ledi krv u žilama - Evo kako glumica Tatjana Kecman izgleda privatno (foto)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by biljana (@cekiicbiljana)

"Hvala ti što si mi ulepšao dan, godinu, život. Volim te, hvala na svemu. I dalje ne verujem", odgovorila je Biljana kojoj je glumac ispunio tinejdžerski san.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Petra

10.03.2023 16:25

Vjeruj da ce ti se zelja ostvariti. projektuj ostvarenje svojih zelja u mislima. I naravno, citaj, uci, vjezbaj