Uroš Jovčić

Uroš i Dženi: Na najslađi mogući način saznali pol bebe

Autor:

05.03.2023 16:00

Foto: Luka Šarac

Foto: Luka Šarac

Glumac Uroš Jovčić i Dženifer Marti podelili divan trenutak



Glumac Uroš Jovčić i njegova supruga Dženifer Martin čekaju bebu, a nedavno su na najslađi mogući način saznali pol deteta.

Pročitajte Najlepše vesti - Uroš Jovčić postaje tata

Sudeći po Dženim obajvama, veliko iznenađenje priredila im je kuma. Naime, ona ima je organizovala iznenađenje sa balonima, veliki balon sakrivao je male, roze za devojčicu, a plave za dečak. Par je probušio misteriozni balon i otkrio pol bebe. Malo je reći, da je Uroš najsrećniji tata na svetu.

Podsetimo, nešto ranije oni su objavili su najlepše vesti, to jest da će se uskoro ostvariti u roditeljskoj ulozi, a svoju sreću podelili su tada sa javnošću.

- Ne možemo da opišemo koliko smo srećni što vam kažemo da ćemo da postanemo mama i tata. Dugo smo sanjali o ovom trenutku... još uvek se trudimo da u to poverujemo! Dok gledamo ultrazvučnu sliku zagledamo u sebe i shvatamo da je naša najveća želja konačno stvarnost. Srce nam puca od sreće! Toliko smo zahvalni za život. Jedva čekamo da zajedno doživimo ovo novo ogromno putovanje kao da čekamo najlepši zalazak sunca na svetu - napisala je Dženifer.

Dženifer i Uroš upoznali su se na vrlo interesantan način, kada je on imao 21, a ona 15 godina. Sudbinski susret dogodio se na Tenerifima prilikom snimanja prve scene filma “Montevideo, bog te video”.

- Prošlo je deset godina i naravno da smo se promenili, ali nekako smo se menjali na bolje. Od Uroša sam naučila mnogo stvari koje pre nisam znala, a verujem da je to i kod njega slučaj, učio je od mene. Jedno drugo smo dopunili, kako Uroš ume da kaže: “Zajedno smo jači”. Teško mi je bilo da se odvojim od porodice, skoro 5.000 kilometara smo udaljeni. Volela bih da mogu često da sednem na avion i da brzo stignem na Tenerife, ali dug je put zaista. Oni su srećni jer znaju da sam srećna, radim i našla sam ljubav svog života - ispričala je Dženi svojevremeno koju je otac ispratio do oltara na pravoslavnom venčanju.

Pročitajte Do detalja ispoštovani pravoslavni običaji: Venčali se Uroš Jovčić i Dženi Martin

- Iako to kod nas nije običaj, naš sveštenik Rastko ispunio je Dženinu najveću želju. Ona je katolkinja i krštena je, ali veoma poštuje pravoslavlje i u tom duhu ćemo vaspitavati i našu decu. Dok ju je otac vodio ka oltaru, bio sam okrenut leđima i pogledao sam je tek kada ju je tata predavao. Bio je to poseban trenutak, okrenuo sam se i video je u najlepšoj venčanici ikada i u tom trenutku sam znao da će sve biti u najboljem redu - rekao je Uroš, piše portal Lepa&Srećna.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading