Tom Sejzmor

Nije bilo nade za heroja iz "Spašavanja redova Rajana": Tom Sejzmor izgubio bitku

Autor:

04.03.2023 10:50

Foto: Youtube Screenshot

Foto: Youtube Screenshot

Tom Sejzmor preminuo nakon moždane anuerizme koju je imao pre nekoliko dana, nakon čega je posldnje dane proveo u bolničkoj postelji



Holivudski glumac Tom Sejzmor preminuo je nakon bitke sa aneurizmom mozga. On je nađen u besvesnom stanju u svom domu u Los Anđelesu, nakon čega je hitno prebačen u bolnicu, gde je proveo svoje poslednje dana. Lekari su u nekoliko navrata prognozirali da je njegov oporavak bio vrlo neizvestan.

Pročitajte Više nema nade da će se probuditi - Tom Sejzmor preminuo

Gonzalo Marroquin/Stringer Getty Images

 

Tom Sejzmor ostaće zapamćen po ulogama u brojnim kultnim holivudskim ostvarenjima, poput Spilbergovog “Spašavanja redova Rajana”, "Pad crnog jastreba" Ridlija Skota, kao i “Vreline”.

- Duboko sam ožalošćen zbog gubitka mog starijeg brata Toma. Bio je veći od života. Uticao je na mene više nego iko koga poznajem. Bio je talentovan, pun ljubavi, mogao vas je beskrajno zabavljati svojom duhovitošću i sposobnošću pripovedanja. Shrvan sam što je otišao i zauvek će mi nedostajati – navodi se u saopštenju Pola Sejzmora, prenosi portal B92.

Sejzmor je prvi sukob sa zakonom imao  2003. I tada je bio osuđen za porodično nasilje nad tadašnjom devojkom Hajdi Flajs. Uz to hapšen je i 2009. te 2011. zbog sumnje da je naneo telesne povrede bivšoj supruzi, takođe glumici Maeve Quinlan.

Pročitajte Tom Sejzmor u kritičnom stanju, lekari se bore za njegov život

Photo by Kevin Winter/Getty Images

 

Osim po kultnoj ulozi u kojoj je igrao rame uz rame sa Tomom Henksom, Sejzmor je, nažalost, bio poznat i po problemima sa nedozvoljenim supstancama, navodi B92. Takođe, pre nekoliko godine je priveden kada je policija, u rutinskoj kontroli, u njegovom automobilu našla veću količinu narkotika "za ličnu upotrebu".

Preminuli američki glumac bio je oženjen sa Maeve Quinlan, u brak je stupio 1996. godine i ostali su zajedno do razvoda koji je usledio 1999. U braku nisu imali dece.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading