Sloba Radanović

Uskoro tata: Sloba Radanović otkrio ime bebe, nosiće neobično starogrčko ime (foto)

Autor:

21.02.2023 10:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Sloba Radanović otkrio ime bebe, ovako će se zvati njegov naslednik



Sloba Radanović uskoro će postati otac, a prinovu iščekuje sa nestrpljenjem. Njegova supruga Jelena smeštena je u jednu privatnu kliniku i sitno broji do dolaska bebe, a pevač je otkrio kako će se zvati njihov naslednik.

Pročitajte Prve fotografije sa intimnog venčanja Slobe Radanovića - Ceremoniji prisustvovali samo odabrani

Instagram

 

- Pozitivno sam uzbuđen sve vreme, drago mi je jer se to približava. Rekli smo da će da se zove Damjan - rekao je Slobodan.

Pročitajte Tajna otkrivena - Ovo su detalji venčanja Slobe Radanović i njegove izabranice

Ata Images

 

- Jedva čekam! Iskreno, mislim da je to neka svrha života i da je to najbitnije na ovom svetu. Sloga, mir, porodica i ljubav, samo je to važno. Trudim se da mi svaki dan bude ispunjen pravi merama vrednosti i duhovnim stvarima. Uvek sam zahvalan na svemu što mi se dešava, bilo loše ili dobro, zunam da to Bog na kraju nagradi. Kada dođe beba, smanjiću obim posla kako bih bio sa porodicom - istakao je pevač nedavno.

Pročitajte Spremna za najvažniju ulogu u životu - Marija Šerifović progovorila o trudnoći, beba će biti...

Isntagram

 

Inače, ime Damjan nosi poreklo iz starogrčkog jezika, a smatra se da je ime proniklo iz glagola koji znači pobednik, ukrotitelj.Takođe, postoji hipoteza imena Damjan iz sanskrita (obrednog jezika koji se koristi u zemljama budizma, hinduizma i judaizma), a koren imena Damjan ima značenje darovati, dati, davati.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading