Dragan Jovanović

Zdravlje Gagija Jovanovića zabrinulo sve: Bolovi su sada podnošljivi

Autor:

19.02.2023 20:00

Foto: Jakov Simović

Foto: Jakov Simović

Pošto mu se popravilo zdravstveno stanje, dramski umetnik Dragan Gagi Jovanović s velikom radošću odlazi na set filma ‘Kruna’, gde danju radi, a noću uživa u igri i pesmi sa Romima ne misleći o posledicamaKada se u proleće 2018. povukao iz pozorišta zbog jakih bolova u leđima prouzrokovanih diskus hernijom, glumac Dragan Gagi Jovanović (57) nije ni slutio da će pauza trajati blizu pet godina. Povremeno je igrao u filmovima (“Četiri ruže”, “Ekipa”, “Komedija na tri sprata”) i serijama (“Švindleri”, “Lud, zbunjen, normalan”) kada mu je zdravstveno stanje to dopuštalo, ali s obzirom na to da nije u stanju da sat i po-dva bude fizički aktivan, na pozorišnu scenu se nije vraćao.

Pročitajte Oglasio se Dragan Gagi Jovanović iz bolnice i otkrio kako se zaista oseća!

Kinoko film

 

- Poslednjih godina sam živeo, ali sam malo i radio, mnogo razmišljao, beležio, najviše poeziju, ali i prozu. Bavio sam se stvarima koje me zanimaju. Zdravlje mi je sada mnogo bolje, bolove u kičmi osećam ponekad, ali su sada podnošljivi, mogu da funkcionišem. Dosta vremena sam proveo u prirodi, na Zlatiboru. 

Trenutno s prijateljem, rediteljem Vasilijem Nikitovićem snima film i seriju “Kruna”. Uželeo se posla, posebno s ljudima i u ambijentu koji mu prijaju. Tumači glavnu ulogu, kralja čerge Romana, a ističe da ga za ovaj projekat niko nije zvao. 

Pročitajte Sad sam Čir Kan - Dragan Gagi Jovanović dobio dijagnozu

Kinoko film

 

- Sâm sam se pozvao pošto sam zajedno sa rediteljem više od deset godina radio na scenariju. Mnogo smo lutali, napisali nekoliko verzija, i na kraju napravili muzičku bajku sa elementima trilera. Želeo sam da igram, ali mi je ipak najvažnije što sam uspeo da ostvarim veliku želju mog pokojnog tasta Lazara Pujića, oca moje supruge Branke. On mi je davno rekao da moram nekad da odigram nekog čergara, muzičara Roma. Lazar je preminuo pre dve godine od korone, a meni je drago što ću mu napokon ispuniti želju i odglumiti Romana.

Komentari. (0)

Loading