Mladen Vidović

Stravične fotografije sa mesta nesreće: Poginuo pevač grupe "Nemoguće vruće", automobil smrskan (foto)

Autor:

18.02.2023 21:57

Foto: printscreen youtube

Foto: printscreen youtube

Pevač grupe "Nemoguće vruće" Mladen Vidović sinoć je poginuo u 60. godini nakon saobraćajne nesreće kod DobojaPretužne vesti šire se velikom brzinom. Pevač za kojim je ludela Jugoslavija, Mladen Vidović tragično je izgubio život. Pevač grupe "Nemoguće vruće" sinoć je poginuo u 60. godini nakon saobraćajne nesreće kod Doboja.

Vest o smrti pevača podelio je muzičar Josip Dujmović.

Pročitajte Tragična smrt naslednice Samsung imperije - Otac pokušao sve da zataška, istina je jeziva, sve se saznalo

printscreen youtube

 

„Opet ružna i tužna vest: Sinoć je u udesu kod Doboja poginuo Mladen Vidović, originalni pevač grupe Nemoguće vruće (autor, među ostalim, njihova hita ‘Nema cure koja neće’) i Ritam srca. R.I.P. Mladene, muzička Zenica te nosi u srcu“, napisao je Dujmović.

Na stranici „Vatrogasci Srpske“ osvanule su fotografije stravične nesreće u kojoj je pevač izgubio život.

„Saobraćajna nezgoda. Magistralni put M-17. Jedno lice smrtno stradalo, jedno lice povređeno“, glasilo je saopštenje vatrogasaca, navodi Nova. 

Kako se vidi na fotografijama, automobil koji je smrskan udario je u šleper.

Ono što je manje poznato, da je pevač nedavno doživeo tragediju, kada je izgubio svoju voljenu suprugu Sabinu, koju je neizmerno voleo. Da li je koincidencija ili ne, detalji govore da su Mladen i njegova supruga u istoj godini života preminuli, u razmaku od samo šest meseci.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading