Rade Marjanović

Rade Marjanović: Nismo imali sreće da imamo decu ali ovo nam je spasilo brak

Autor:

17.02.2023 10:58

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Radoslav Rade Marjanović iskreno priča o svom braku i koleginici Tanji Bošković



Radoslav Rade Marjanović je glumac koji je tokom pola veka karijere ostvario uloge u kultnim predstavama, filmovima i TV serijama. Retko imamo priliku da ga čujemo i vidimo u javnosti, a po najmanje kada govori o svom privatnom životu. Rade često ističe dobro odnos koji ima sa svojom koleginicom Tanjom Bošković.

Pročitajte Radoslav Rade Marjanović direktor Pozorišta na Terazijama

Ata Images

 

Pozorišni kritičari često kažu da sam ume da ispuni scenu, a od prošle godine je i na čelu pozorišta Terazijama. Rade je u skladnom braku sa suprugom Božanom.

Bez osobe kao što je Božana mnoge stvari ne bih mogao da prebrodim. Od nje sam uvek dobijao veliku količinu pozitivne energije i siguran sam da većinu svojih poslovnih uspeha njoj dugujem. Uvek je imala strpljenja za mene, a nije joj bilo lako. - iskren je glumac za Kurur.rs.

O svojoj ženi Rade Marjanović ima samo najlepše reči. Iako u braku nisu imali dece on ističe da ih je ljubav održala zajedno.

- Božana je pedagog i zbog svoje profesije ima potpuno drugačiji život od mog. Morala je da ustaje rano, a odlazila je na spavanje sa mnom kasno. Mnogo štošta je u životu žrtvovala zbog mene, moje profesije, putovanja na koja sam odlazio i uvek sam se trudio da joj uzvratim na pravi način. Ako čovek nema zajedničke sprege sa partnerom, nema ni srećnog života. Srećan sam što mi se ona desila u životu. Naš brak je spasla ljubav prema kući. Trudio sam se da joj celog života vraćam istom merom. Poštovanje je ključ svakog uspešnog braka. Imali smo stabilnu vezu od godinu dana. Mi smo je ostavili iza sebe i posvetili se jedno drugom. Nismo imali dece. Jednostavno, takav je život. Čovek nešto dobije, a nešto gubi. Sigurno bismo bili mnogo srećniji da smo imali dece. Ali, ipak, mislim da je ljubav to prevazišla - rekao je Rade.

Pročitajte To je pitanje morala! Tanja Bošković nikada neće pristati na jednu stvar u karijeri ni po koju cenu

Youtube Printscreen Nova S

 

 

Sa koleginicom Tanjom Bošković, Rade ima poseban odnos, a ni ne sakriva oduševljenje kada je ona u pitanju.

 - Tanja je fenomen. Mi dosta putujemo s našim kabareom i predstavom "Suze su okej". Na primer, ne znam osobu koja je veća zvezda od nje. Gde dođe Tanja Bošković, tu staje sve. Ona svojim prisnim odnosom prema ljudima sve iznenadi. Današnje zvezde vode telohranitelje, a Tanja ume s ljudima. Svi misle da je velika zvezda, a nije. Jeste, ali se ponaša normalno - zaključio je Rade Marjanović.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading