Aleksandra Prijović

Ovako je saznala da je pravi: Aleksandra Prijović otkriva čime ju je Filip kupio

Autor:

17.02.2023 10:11

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Aleksandra Prijović još uvek pamti prvi poljubac i otkriva čime ju je Filip kupio



Aleksandra Prijović i Filip Živojinović imaju jedan najskladnijih brakova, uz to njihovu ljubav je krunisao i sin Alekandar.

Pročitajte Istina izašla na videlo - Aleksandra Prijović otkrila šta misli o Breni, šta će Filip reći na to?

 

 

Poznati par  na ludi kamen stao je 2018. godine, ali retko ko zna šta je prethodilo grandioznom venčanju. Aleksandra Prijović je jednom prilikom iskreno ispričala kako se zaljubila u Filipa, i šta ju je kupilo.

- Ne sećam se gde smo se upoznali, ali znam da nas je sudbina vezala. Pre nego što smo počeli da se zabavljamo godinama smo se sretali na raznim mestima, u prolazu. Viđali smo se i kod Brene i Bobe na privatnim žurkama na kojima sam često pevala, mada to je sve bilo u prolazu, bez zvaničnog upoznavanja - ispričala je Aleksandra, piše Mondo.rs.

Aleksandra ne krije da je ljubav sa Filipom bila na prvi pogled, a prvi poljubac još uvek pamti.

- Čim sam ga upoznala, znala sam da će to biti ljubav za ceo život. Naš prvi poljubac desio se u mom stanu na Voždovcu. Odmah me je osvojio manirima, načinom razmišljanja i stavovima. Još tada sam znala da ću se udati za njega i da je on pravi. Oduševio me je prvi put kada je trebalo da dođe kod mene. Pitao me je šta ću da popijem i pojedem, da donese. Ja sam rekla ‘ništa’, jer znate kako je u početku – kad vam se neko sviđa, niti ste gladni, niti ste žedni - ispričala je ona i dodala:

Pročitajte Nerazdvojni - On joj pomaže svuda i u svemu

 

 

- On je insistirao da mu kažem šta pijem i ja sam rekla da pijem samo vodu. On se posle pojavio kod mene sa paketom vode. To me je kupilo, taj njegov gest, jer sam shvatila da obraća pažnju na ono što pričam. Ko bi vam doneo paket vode kada se podrazumeva da u kući imate vodu -  otkrila je Aleksandra Prijović svojevremeno.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Ana

17.02.2023 16:46

Bravo.Skromno i pravo.Da vam bude sretno do kraja zivota.Aleksandra je prelepa.