Jelica Sretenović

Skladan porodičan život prekinut tragedijom: Jelica Sretenović nikada nije prebolela...

Autor:

16.02.2023 20:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Suprug Jelice Sretenović preminuo je iznenada usled srčanog udara, a njegovu smrt glumica nikada nije prebolela



Jelica Sretenović svoju ljubav pronašla je jako mlada. Ona i njen suprug Miloš Miša Sretenović stali su na „ludi kamen“ kada je ona imala 19 godina, dok je još bila studentkinja. Suprug Jelice Sretenović bio je dosta stariji od nje, a upoznala ga je preko svoje tetke.

Pročitajte Jelica Sretenović - Kako je samouka kuvarica postala ekspert za domaću ćurku i kineska jela

Facebook

 

- On je dolazio po tetku da idu u školu zajedno i praktično me je gledao kako rastem. Kada su oni imali 16 godina ja sam imala pet, odnosno, kada su pošli na fakultet, ja sam bila đak prvak. Iako smo se znali od ranije, naš susret posle svih tih godina je bio ljubav na prvi pogled. Zabavljali smo se godinu dana. Miša je bio ozbiljan čovek, radio je u Skupštini grada i, normalno, izlazio po restoranima. Kad ja poželim da idem u diskoteku, i on je išao sa mnom. Izludujem se, izđuskam, a on sedi i čeka i ponekad se samo prekrsti. Miša je bio sjajan - ispričala je glumica svojevremeno.

Pročitajte Jelica Sretenović - Moja Ana je kao azbuka i ćirilica: lepa i retka

Facebook

 

Na trećoj godini studija, Jelica je rodila ćerku Anu, a samo mesec dana nakon porođaja izašla je da polaže ispit.

- Ana se rodila u aprilu, a u maju je bio ispit iz glume sa treće godine. To je bio ozbiljan i obiman ispit. Izašla sam, naravno, da polažem i dobila devetku, onako iz porodilišta! Sve se može – kazala je jednom prilikom umetnica.

Pročitajte Jelica Sretenović - Gubici se teško podnose, ali se mora dalje zbog dece

Instagram

 

Jedanaest godina kasnije Jelica i Miša dobili su drugu ćerku Olju, ali je idiličan porodični život 1999. godine prekinula tragedija. Miša je iznenada preminuo usled srčanih problema, nedugo pošto su proslavili 25 godina braka. Jelica je tada imala 45 godina, a smrt muža do danas nije prebolela.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading