Kristina Radenković

Posle loma obe ruke Kristina sprema ovo...Voditeljka se oglasila, poručila samo jedno!

Autor:

10.02.2023 11:00

Foto:

Foto:

O povredi Kristine Radenković koja se dogodila prošlog meseca javnost ne prestaje da priča, a sada se voditeljka oglasila i poručila sledeće...



Voditeljka Kristina Radenković prošlog meseca slomila je obe ruke na skijanju u Francuskoj. Usledile su operacije, a juče se prvi put posle nesreće Kristina oglasila. 

Pročitajte Kristina Radenković konačno otkrila kako je došlo do kobnog pada - Samo sam ostala bez...

Instagram

 

- Ja sam tokom skijanja u Francuskoj pala pošto sam ostala bez snage. To je moglo da mi se desi i kod kuće. Izgubila sam ravnotežu, bio je mali nagib i krenula sam da padam unazad. Podmetnula sam ruke da ne bih slomila karlicu. Odmah sam znala da su obe ruke povređene - rekla je voditeljka za portal RTS-a i dodala da je odmah prevezena u Hitnu pomoć. 

Pročitajte Da li je moguće?! Kristina pre dve nedelje polomila obe ruke, a sada uradila ovo (video)

Instagram

 

- Rekli su mi da snimim ruku čim budem stigla u Srbiju. Otišla sam po mišljenja četiri lekara. Doktor Nemanja Jovanović sa Instituta 'Banjica' dao je sve od sebe da ne moramo da operišemo zglob. Međutim, posle 24 sata, sve se vratilo u prethodno stanje i na konzilijumima je odlučeno da ipak moram na operaciju - ispričala je Kristina.

Pročitajte Kristina Radenković objavila prvu fotografiju posle loma obe ruke i operacije (foto)

Instagram

 

Lepa voditeljka danas se na svom Instagram nalogu obratila svima koji su brinuli za nju i uputila reči zahvalnosti, te najavila povratak kvizu "Stigni me ako znaš".

Pročitajte Upoznajte Rogana - Prva fotografija sina Kristine Radenković

 

 

- Najgore je prošlo! Hvala svima vama koji me ne poznajete lično, a zabrinuli ste se kao da sam vaša. Znači mi vaša empatija i izvinjavam se ako nekom nisam odgovorila na lepe želje za oporavak, verujte, bila sam u agoniji nekoliko dana…a mi se vidimo večeras - poručila je Kristina.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading