Kristina Radenković

Kristina Radenković konačno otkrila kako je došlo do kobnog pada: Samo sam ostala bez...

Autor:

09.02.2023 20:03

Foto:

Foto:

Nezgoda Kristine Radenković veoma je potresla javnost, voditeljka je ispričala za portal RTS-a kako je došlo do pada na skijaju u inostranstvu



Prošlog meseca Kristina Radenović slomila je oba ručna zgloba na skijaju u inostranstvu. Umesto da sa odmora u Francuskoj ponese prelepe uspomene, popularna glumica i voditeljka donela je dva gipsa. Prvi put otkako je operisana u Beogradu Kristina se oglasila i ispričala kako je došlo do nesreće

Pročitajte Kristina Radenković objavila prvu fotografiju posle loma obe ruke i operacije (foto)

Instagram

 

- Ja sam tokom skijanja u Francuskoj pala pošto sam ostala bez snage. To je moglo da mi se desi i kod kuće. Izgubila sam ravnotežu, bio je mali nagib i krenula sam da padam unazad. Podmetnula sam ruke da ne bih slomila karlicu. Odmah sam znala da su obe ruke povređene - rekla je Kristina za portal RTS-a i dodala da je odmah prevezena u Hitnu pomoć. 

Lekari su već tada izrazili sumnju da će morati da operiše desni zglob, dok je na levom imala lakši prelom.

- Rekli su mi da snimim ruku čim budem stigla u Srbiju. Otišla sam po mišljenja četiri lekara. Doktor Nemanja Jovanović sa Instituta 'Banjica' dao je sve od sebe da ne moramo da operišemo zglob. Međutim, posle 24 sata, sve se vratilo u prethodno stanje i na konzilijumima je odlučeno da ipak moram na operaciju - objasnila je voditeljka.

Pročitajte Da li je moguće?! Kristina pre dve nedelje polomila obe ruke, a sada uradila ovo (video)

Instagram

 

Kristina se sada oseća dobro i vratila se na posao, gde se priprema za predstojeći festival "Pesma za Evroviziju", čiji će biti jedan od voditelja.

- Nije mi bila namera da to ode u javnost, da sam htela, oglasila bih se putem društvenih mreža. Sada se oporavljam. U drugoj sam trećini oporavka. Zahvalna sam na velikoj podršci svih kolega sa RTS-a. Na posao sam dolazila uredno, sa gipsom. Prsti su mi bili pokretni, što je lekarima bilo naročito važno - zaključila je.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
djole

10.02.2023 09:56

Brz i uspešan oporavak divnoj Kristinu Radenković!