Megan Markl

Preko noći se sve promenilo, Megan Markl odmah zatražila razvod

Autor:

08.02.2023 18:09

Foto: Photo by Chris Jackson/Getty Images

Foto: Photo by Chris Jackson/Getty Images

Prvi brak Megan Markl raspao se zbog ovoga, isplivale sve tajne



Nepresušna tema u medijima je prvi brak Megan Markl, koji se neslavno završio. Naime, pre nego što je srela princa Harija i postala deo kraljevske porodice bila je u braku sa televizijskim producentom Trevorom Engelsonom.

Pročitajte Odluka je konačna - Hari i Megan rekli kraj, svi mediji bruje, fotografija obišla svet

U popularnoj knjizi "Finding Freedom" kao razlog kraha njihovog braka navodi se to što se Trevoru nije svidelo koliko se Megan promenila nakon nagle popularnosti njene uloge u seriji "Suits". Engelson je uživao u tome da Megan zavisi od njega u svakom smislu, pa mu jer njena popularnost veoma zasmetala.

Par je bio u vezi sedam godina, a 2011. ljubav su krunisali brakom. Međutim, već 2013. podneli su papire za razvod, jer Megan nije želela da odustane od svoje karijere u usponu.

- U vreme dok su još bili u vezi, Megan je bliskim prijateljima otkrila da je on ne podržava u stvaranju glumačke karijere. Osećala je da mu se dopada što zavisi o njemu i to je prava istina o njihovom odnosu. Želeo je da bude dominantan muškarac - otkrio je autorima knjige bliski prijatelj Megan Markl.

Pročitajte Najnovija fotografija - Sin Harija i Megan uskoro puni četiri godine i sladak je kao med

Photo by Kevin Winter/Getty Images

 

Kada je dobila ulogu u seriji "Suits" Megan je sve češće boravila u Torontu i sa suprugom se retko viđala. Karijera je postala prioritet i brak se raspao.

Ipak, kada je prava ljubav ušla u njen život, Megan je odustala od glumačke karijere i postala član kraljevske porodice, što je Trevoru još teže palo.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading