Snežana Dakić

Poruka Snežane Dakić prevarenim damama podigla mnogo prašine: Te žene vam nisu...

Autor:

07.02.2023 20:11

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Poruka Snežane Dakić odjeknula kao bomba u medijima, a sve žene koje su ikada bile prevarene joj i te kako aplaudiraju



Snežana Dakić gostovala je sa bračnim terapeutom Nebojšom Savićem u "150 minuta" i davala više nego sjajne odgovore na temu zašto smo često skloni da za neverstvo partnera okrivimo treću osobu, kao i da li traženje krivca uopšte može doneti išta dobro. 

Pročitajte Uvek u trendu - Čizme Snežane Dakić svi komentarišu, sa njima ćete sigurno biti primećeni (foto)

printscreen/Tv Prva

 

Psiholozi kažu da "suočiti se sa istinom", "preboleti" i "nastaviti dalje" najteže u problematičnim muško-ženskim odnosima.

- To je jedini put isceljenja, odnosno opraštanja, što je jako teško. Za mene je bila velika istina kada sam shvatio da su muškarci u Srbiji spremni da pređu preko prevare. I to je veliko iznenađenje, jer smo navikli o tom mitu "balkanskog tipa muškarca". Bez oproštenja nijedan odnos ne može da se nastavi. Jedna prevara u braku ga "ubije". Neki brakovi jedva prežive, a neki ožive - započeo je priču bračni terapeut.

Pročitajte Laura je mamin ponos - Snežana Dakić se pohvalila ćerkinim uspehom

printscreen/Tv Prva

 

- Kažu psiholozi da ako bračni partneri pređu preko takve greške, da ne bi trebalo da se u budućnosti vraćaju na to, da se ne poteže to "teško oružanje" - dodala je voditeljka.

Snežana je dala savet prevarenim damama kako najbezbolnije da prebole krizni period, kako da oproste, ali i kako sebi da objasne da li u tim prevarama ima njihove krivice i kako da zadrže svoje samopoštovanje...

Poslušajte šta je sve Snežana rekla: 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading