Uroš i Dženi

Najlepše vesti: Uroš Jovčić postaje tata

Autor:

06.02.2023 21:10

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Uroš Jovčić postaje tata, supruga Dženi trudna



Glumac Uroš Jovčić (33) i njegova supruga Dženi Martin objavili su najlepše vesti. Naime, par će se uskoro ostvariti u roditeljskoj ulozi, a svoju sreću podelili su sa javnošću.

"Ne možemo da opišemo koliko smo srećni što vam kažemo da ćemo da postanemo mama i tata. Dugo smo sanjali o ovom trenutku... Još uvek se trudimo da u to poverujemo! Dok gledamo ultrazvučnu sliku zagledamo u sebe i shvatamo da je naša najveća želja konačno stvarnost. Srce nam puca od sreće! Toliko smo zahvalni za život. Jedva čekamo da zajedno doživimo ovo novo ogromno putovanje kao da čekamo najlepši zalazak sunca na svetu", napisala je Dženi.

Pročitajte Dženi Martin o venčanju sa Urošem Jovčićem - Ovo sam planirala od 13. godine

Dženifer i Uroš upoznali su se na vrlo interesantan način, kada je on imao 21, a ona 15 godina. Sudbinski susret dogodio se na Tenerifima prilikom snimanja prve scene filma “Montevideo, bog te video”. Odmah je znao da je Dženi ona prava, kako je u više navrata javno isticao. Ljubav im je u početku bila platonska, da bi potom otpočeli romansu, a ona se zbog njega preselila u srpsku prestonicu.

ATA Images

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading