Jelena Đoković

Iznenadićete se šta je Jelena Đoković po zanimanju, godišnje pročita čak ovoliko knjiga

Autor:

06.02.2023 19:00

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Obrazovanje Jelene Đoković mnoge zanima, evo koliko stranih jezika priča Noletova supruga



Obrazovanje Jelene Đoković čini se uvek je tema o kojoj javnost i te kako voli da polemiše. Jelena (rođena Ristić), posle završene Osnovne škole "Drinka Pavlović" u centru Beograda, pohađala je, kao i Nole, Sportsku gimnaziju. U to vreme, Jelena je ozbiljno trenirala atletiku.

Pročitajte Molitva za Kosovo - Jelena Đoković iznenadila sve

ATA Images

 

Uspela je da upiše fakultet Bocconi u Italiji, u Milanu, pa je dogurala i do doktorata u menadžmentu. Jelena je, naime, 2011. odbranila doktorat na smeru „Luxury Management and Services“ Internacionalnog univerziteta u Monaku. Zahvaljujući svim ovim diplomama, Jelena danas besprekorno upravlja Fondacijom koju je osnovala sa suprugom.

ATA Images

 

Predsednica Fondacije "Novak Đoković" povodom Svetskog dana knjige svojevremeno je rado odgovarala na pitanja onih koji je prate na ovoj društvenoj mreži. Tako je otkrila koliko knjiga godišnje pročita, kao i koliko jezika tečno govori.

Pročitajte Jelena, jesi li to ti? Izdanje koje ne možete a da ne prokomentarišete (foto)

Instagram

 

- Pričam srpski, engleski, francuski i italijanski. Čitam 50 knjiga godišnje, ne uživam u audio knjigama, volim da čitam, volim stranice.. Moram da priznam da mnogo više čitam na engleskom jeziku. Veliki sam fan Harija Potera. Nadam se da ću u budućnosti imati prilike da naučim još jezika, to je uvek korisna stvar - istakla je Jelena.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
Lola

07.02.2023 17:59

Zasto je predstavljate kao genijalca. Ona je skroz obicma dobro udata zena, kao zena svakog dobro placenog sportiste.

Lucija

11.03.2023 00:55

Ah to je politika,kultura je sve sto politika nije.