Slavko Beleslin

Rekla je da! Ženi se Slavko Beleslin, njegova izabranica je ova lepotica (foto)

Autor:

06.02.2023 09:40

Foto:

Foto:

Ženi se Slavko Belseslin, ovo je njegova verenica



Slavko Beleslin TV urednik i voditelj uskoro će stati na "ludi kamen"! Srećne vesti Slavko je juče podelio sa svojim pratiocima na Instagramu.

"Ona hoće", kratko je napisao Slavko uz fotografiju vereničkog prstena koji je krasio ruku njegove izabranice Miljane Radević

Pročitajte Anđelka napravila scenu - Slavko Beleslin nije mogao da veruje

Instagram

 

Slavko i Miljana su više od tri godine u vezi, a skoro od samog početka otpočeli su zajednički život u centru Beograda. Veridba je bila organizovana u krugu najbližih, a velika proslava tek sledi. 

Jednom prilikom Slavko je izjavio da mu je Miljana vratila veru u brak, a u jednom od retkih intervjua ovako je ona govorila o svom budućem suprugu: 

Pročitajte Slavko Beleslin i Milijana Radević - Mi smo dokaz da na mikronivou korona može da ima hepiend

Luka Šarac

 

-  Od početka su mi prijali njegova neposrednost, nenametljiva priroda, vedar duh i šarm koga on, bar tako izgleda, nije u potpunosti svestan. Slavko je, s jedne strane, zreo muškarac, dubokog glasa, elokventan, a, s druge, dečak koji se raduje svemu što život donosi, svakom novom danu, izlasku sunca, jutarnjoj vožnji biciklom… Budući da ga uglavnom vezuju za informativne emisije uz koje ide ozbiljnost, nije malo ljudi koji misle da je takav i privatno.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading