Siniša Mihajlović

Sinovi Siniše Mihajlovića podigli Marakanu na noge: Dirljive scene sa stadiona (video)

Autor:

04.02.2023 18:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Sinovi Siniše Mihajlovića podigli Marakanu na noge, navijači se spektakularno oprostili od Zvezdine legende



Najveći srpski stadion "Rajko Mitić", popuarna Marakana, ključa od emocija. Sinovi Siniše Mihajlovića Dušan i Nikolas, brat Dražen, njegovi klubovi, Vojvodina u kojoj je počeo karijeru, i Crvena zvezda, u kojoj se proslavio, brojni navijači, na dostojan način oprostili su se od fudbalske legende koja je preminula 16. decembra prošle godine od posledica leukemije

Sinovi Siniše Mihajlovića podigli Marakanu na noge, kad su od predsednika kluba Svetozara Mijajilovića dobili dres sa brojem osam, koji je njihov otac nosio dok je igrao za Crvenu zvezdu. U njegovu čast, čuvena "osmica" povučena je iz upotrebe. 

Pročitajte Siniša je ovo zaslužio- Navijači Bolonje i Lacija ujedinjeni, Arijana zaplakala pred punim stadionom (video)

Ata Images

 

Kad je porodica dobila dres, stadion, koji je uprkos lošem vremenu bio popunjen, kao da je proključao. Navijači su na tribinama uz pomoć zastava i šalova formirali Mihin lik, odajući i na taj način počast Zvezdinoj legendi, dok su fudbaleri na terenu izveli performans, svojim telima su ispisali Sinišine godine rođenja, 1969. i prerane smrti 2022. 

Ata Images

 

Sinišina supruga Arijana i deca Miroslav, Viktrija i Virdžinija, nisu prisustvovali spektakularnom oproštaju. Oni su zbog brojnih obaveza ostali je u Rimu. Kako je sve to izgledalo, pogledajte u videu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sport Klub (@sportklub)

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading