Siniša Mihajlović

Sinovi Dušan i Nikolas ganuti: Tribine na Marakani nose ime po njihovom ocu Siniši

Autor:

04.02.2023 16:00

Foto:

Foto:

Od danas se deo VIP zapadne tribine stadiona Crvene zvezde zove po fudbalskoj legendi



Siniša Mihajlović danas je na stadionu Crvene zvezde dobio deo tribina na zapadu, koji će ime nositi po njemu. Derbi između njegovih nekadašnjih klubova, Vojvodine u kojoj je počeo blistavu karijeru i njegove Crvene Zvezde, sa kojom je pokorio kontinent i planetu, posvećen je ovoh fudbalskoj legendi, koja nas je prerano napustila  krajem prošle godine. Utakmici prisustvuju i Sinišin rođeni brat Dražen i sinovi Dušan i Nikolas, koji su zbog toga doputovali iz Rima

Pročitajte Sinišin rođeni brat otkriva- Porodica Mihajlović Željku Joksimoviću jedno nikada neće zaboraviti

instagram / crvcrvenazvezdafk

 

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da će se VIP tribina na zapadnoj strani stadiona "Rajko Mitić" od danas zvati po Siniši Mihajloviću, koji je preminuo krajem prošle godine posle duge borbe sa leukemijom. Ova odluka je, kako se navodi, doneta jednoglasno na današnjoj redovnoj sednici Skupštine kluba, a na predlog potpredsednika Upravnog odbora Jovana Aćimovića. Utakmici i nekadašnji saigrači Siniše Mihajlovića, kao i deca iz dečjeg sela Sremska Kamenica, o kojima je legendarni Siniša Mihajlović brinuo dugi niz godina.

Njegov sin Dušan na društvenim mrežama podelio je derljive momente iz Sinišine karijere u dresu Crvene zvezde, za koju je odigrao 90 utakmica i postiga neke od najvećih sportskih uspeha. 

Instagram

 

Uoči početka utakmice, na centru terena izveden je i poseban performans, u režiji mladih igrača. Oni su svojim telima formirali broj 1969, (godinu rođenja) kao i (2022), godinu smrti legendarnog Siniše Mihajlovića, koji je preminuo u 54. godini, od posledica dugogodišnje borbe sa leukemijom. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading