Stefan Živojinović

Posle tri godine Brenin sin ponovo u javnosti: Stefanova fotografija govori više od hiljadu reči (foto)

Autor: Gloria.rs

03.02.2023 21:15

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Stefan Živojinovič posle tri godine konačno pred očima javnosti, evo kako danas izgledaStefan Živojinović poslednje tri godine proveo je daleko od očiju javnosti i mnoge ostavio da se pitaju šta se sa njim dogodilo. Brenin i Bobin sin poslednji post na Instagram nalogu objavio je 2020. godine, kada je pevao na dočeku pravoslavne Nove godine u Vrnjačkoj Banji. Na pitanja novinara o starijem sinu Brena je svojevremeno za Story izjavila:

Pročitajte Nećete prepoznati s kim je na fotografiji - Lepa Brena čestitala rođendan posebnoj osobi (FOTO)

Andreja Damnjanović

 

- Sa Stefanom je sve u savršenom redu, on se sada bavi drugim poslom. Ne pojavljuje se na većim okupljanjima da ne bi dobio koronu. To je jedina priča koja je relevantna. Viđamo se u kući i družimo se, sasvim normalno.

Pročitajte Stefan Živojinović godinu dana nije bio u javnosti, a sada izgleda potpuno drugačije! (foto)

Luka Šarac

 

Budući da je Stefan tri godine živeo mirnim i povučenim životom i ništa nije objavljivao na društvenim mrežama, čak je izbegavao i porodična dešavanja koja su bila medijski ispraćena, njegova najnovija objava je iznenadila je sve.

Pročitajte Stefan Živojinović - Strast prema kulinarstvu nasledio od mame Brene i tate Bobe

Stefan se konačno oglasio na svom Tviter nalogu objavivši fotografiju na kojoj možemo videti da izgleda bolje nego ikada i da mu miran život daleko od kamera i reflektora veoma prija. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading