Maksim Maričić

Andrej Maričić samo jednom objavom rasplakao i najtvrđa srca: Voli te tata (foto)

Autor:

03.02.2023 18:00

Foto:

Foto:

Sin Andreja Maričića uskoro će napuniti godinu dana, a vreme provedeno sa ocem najlepše su uspomene



Da će po prvi put u životu postati otac Andrej Maričić otkrio je na Instagramu putem prelepog video zapisa baš na Božić 2022. godine. 

"Božić uvek provodim sa porodicom. Ovaj će promeniti svaki naredni donoseći još više sreće i radosti u naše živote. Naša najveća životna avantura može da počne", presrećno je napisao Andrej i već za nekoliko meseci oduševio javnost vestima da je postao otac.

Pročitajte Žurka s Bušmanima - Kad Andreju Maričiću afričko pleme pripremi neobičan rođendanski poklon (foto)

Dečak po imenu Maksim na svet je stigao prvog dana proleća i u živote svojih roditelja uneo neverovatnu sreću, ljubav i radost.

Instagram

 

Dečak će uskoro napuniti godinu dana, a pustolov i nekadašnji pobednik Survivera trudi se da svaki slobodan trenutak provede sa porodicom, čak i kada je daleko od Beograda.

"Osećaj držati te uz sebe dok radoznalo upoznaješ svet oko sebe i u sve upireš prstom pokušavajući da mi objasniš da si se oduševio suncem, prozorom, drvetom, snegom... ne mogu opisati rečima. Reči su i nebitne, bitno je da ću uvek biti uz tebe i voditi te u taj novi neverovatni svet koji se zove život. Voli te tata", napisao je Andrej i raznežio sve. 

Instagram

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading