Nataša Bekvalac

Završila sa desetkom: Nataša Bekvalac fakultet je upisala zbog ovog čoveka

Autor:

30.01.2023 16:00

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Iako se muzikom bavi više od dvadeset godina, Nataša Bekvalac fakultet je izabrala u skroz drugoj oblastiMuzička zvezda Nataša Bekvalac je na samom vrhu scenu više od dvadeset godina, a malo ko zna šta je ona po obrazovanju. Bekvalčeva je muzikom počela da se bavi u ranom detinjstvu, a do sada nije otkrivala koji je fakultet završila.

Uprkos ranom interesovanju za muziku, Nataša Bekvalac fakultet koji želi da studira izabrala je u sasvim drugoj oblasti. Ona je sa visokim prosekom zavšila Višu školu za sportske trenere.

Pročitajte Koliko sam zapravo srećna žena - Ko je zaslužan za osmeh na njenom licu i neizmernu radost

Instagram

 

Kako piše HELLO!, ljubav prema sportu nasledila je od svog oca, poznatog fudbalskog stručnjaka Dragoljuba Bekvalca. Kako je pevačica ispričala na njegov nagovor je upisala baš tu školu za sportske trenere.

- Bilo je veoma lepo kad sam diplomirala s desetkom. Tog trenutka sam dobila želju da nastavim sa školovanjem.

Da li sebe može da vidi u ulozi fudbalskog trenera, i kako u pauzi između dva poluvremena u svlačionici fudbalerima obajšnjva kako da igraju, Nataša Bekvalac je odgovorila:

Pročitatajte Najsrećniji dan u porodici - Sestre Bekvalac slave, Nataša u suzama (foto)

Dušan Petrović

 

- Ne, ali vidim sebe u nekom lepom fitnes centru kako pomažem ljudima da održe formu ili steknu vitku liniju. To je ono što u budućnosti želim da radim. Odličan sam teoretičar, ali loš praktičar. Znam da drugima pričam o prednostima zdravog načina života, ali ja živim kampanjski, hranim se neredovno. Događa se da izgubim po deset kilograma za dvadesetak dana – iskrena je bila Bekvalčeva.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading