Nenad Jezdić

Napustio grad i kupio prelepo imanje: Ovde je Nenad Jezdić sa suprugom Sarom napravio porodični raj (foto)

Autor:

26.01.2023 20:15

Foto: ATA images

Foto: ATA images

Imanje Nenada Jezdića oduševljava, ovde je glumac pronašao svoj mir



Glumac Nenad Jezdić odavno je shvatio da je život daleko od grada ono što njemu i te kako prija. Nenad već godinama poseduje imanje u selu Zabrdica pored Valjeva. Zajedno sa suprugom Sarom sagradio je prelep porodični raj u kom je razvio i veliki biznis - destileriju za preradu rakije, u koju je uložio dosta sredstava.

Pročitajte Gubitak koji ga je potpuno slomio - Nenad Jezdić neutešan, fotografijom rasplakao obožavaoce

Instagram

 

Komšije Nenada Jezdića iz Zabrdice sada su otkrile više detalja o glumcu i njegovom poslu sa rakijom.

- Nema ovde sad posla, pa je otišao u Beograd, ali sam ga skoro video. Tad je verovatno došao samo da obiđe imanje. U rano proleće i tokom leta možete ga ovde videti svaki dan, ali sad je bilo kišovito vreme, pa ništa nije moglo da se radi. Jezdićeva destilerija iz godine u godinu sve bolje radi, napravio je čudo od toga. Rakiju koju proizvede prodaje i van Srbije - rekao je za Kurir jedan komšija.

Pročitajte Imanje Nenada Jezdića sve je veće, glumac priznaje - Nije lako biti seljak

Story arhiva

 

- Sećam se kad je kupio to imanje i počeo sa gradnjom, svi su bili u čudu, niko nije verovao da će glumac da se bavi takvim poslom. Nije to lako. Ali Jezdić je od te rakije napravio brend, čudo. Inače, on kad god dođe ovde radi sve poslove iako ima radnike koje plaća za to. Jezdić nekad ovde dođe ujutru i ceo dan radi u njivi, pa uveče žuri u Beograd u pozorište. Jednom je svratio u prodavnicu i rekao: "Idem u Beograd, večeras imam predstavu", a tog dana smo ga sreli ovde na traktoru. On je čovek za primer i nama starijima, a pogotovo omladini - rekao je drugi meštanin, dodajući da retko viđa Jezdićevu porodicu u Zabrdici.

ATA images

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (3)

Loading
Joca Zr.

27.01.2023 12:19

Jezda pravi domaćin. Imam rodbinu u zabrdici kad sm u obilasku rodbine redovno ga srećem , lično ga znam ljudina u svakom smislu

“CIKA”

27.01.2023 13:52

Voleo bih da ga upoznam !

Aleksandar

28.01.2023 14:55

Jezdic je za mene lucno definitivno legenda i kao covek i kao glumac u svakom smislu. Veliki sam obozavalac a posle ovakvih komenatara i dela pre s ega gde pokazuje da je on jedan krajnje normalan covek i doma in koji vodi racuna i svemu a najviše o porodici nemam komentara. Zaista bih voleo da mladji prate njegov primer kao i moja deca naravno. Velika bi mi zelja bila da ga upoznam i porazgovaram sa njim nekad.