Jelena Karleuša

Godine prolaze, ali ne i tuga: Za Karleušu je danas težak dan, bez nje ništa nije isto

Autor:

25.01.2023 12:30

Foto:

Foto:

Život Jelene Karleuše bez nje nikada neće biti isti



Divna Karleuša zauvek nas je napustila početkom marta 2019. godine nakon duge borbe sa opakom bolešću, a njen odlazak njene najmilije i dalje podjednako boli. Jelena Karleuša na društvenim mrežama često evocira uspomene na pokojnu majku, koja joj je bila najveći oslonac u životu, a posebno teško je na današnji dan kada bi Divni bio rođendan. 

Pročitajte Ona bi znala da je posavetuje - Jelena Karleuša pokazala ko joj najviše nedostaje

Instagram

 

Majka Jelene Karleuše danas bi napunila 65. godina, a muzička zvezda se setila svoje mame i objavila set fotografija kratko napisavši:

"Srećan rođendan mama."

Pročitajte Jelena Karleuša - Život mi je priredio najgori mogući scenario

Instagram

 

Jelena se i danas teško nosi sa gubitkom majke za koju je bila veoma vezana, a o tome kako se nosi sa njenom smrću u više navrata je govorila. 

- Gubitak majke bio je ostvarenje najvećeg životnog straha. Divna je umrla, da zlo bude veće, u periodu kad mi je u privatnom i poslovnom smislu bilo najteže i kad mi se ceo svet rušio, i to javno, na svim naslovnim stranama. Kao da je život smislio najgori mogući scenario da bi video kako miš igra na usijanoj ploči. Tako muče životinje u eksperimentima. Moja majka je bila i ostala zvezda vodilja i inspiracija čitavog mog života. Ona ga je obeležila na najlepši mogući način - izjavila je pevačica jednom prilikom.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading