Bruk Šilds

Jeziva ispovest Bruk Šilds: Silovao me je, samo sam sebi ponavljala da ostanem živa i pobegnem napolje

Autor:

24.01.2023 15:05

Foto: Photo by Jamie McCarthy/Getty Images for ACE Awards

Foto: Photo by Jamie McCarthy/Getty Images for ACE Awards

Svetski mediji bruje o stravičnom događaju koji je u potpunosti promenio život Bruk Šilds



Američka glumica Bruk Šilds (57), u novom dokumentarcu pod nazivom "Pretty Baby: Brooke Shields", koji je premijerno prikazan u petak, drugog dana filmskog festivala Sundance, otkrila je da je bila silovana.

Pročitajte Čuva obraz starijih dama - Bruk Šilds pokazala savršeno telo! (foto)

Photo by Craig Barritt Getty Images for MoMA via Guliver

 

Glumica je priznala da je godinama ćutala o stravičnom odgađaju, koji joj se dogodio još dok je bila sa samom početku karijere. 

Nije otkrila identitet napadača, ali je rekla da se sa tim muškarcem poznala od ranije i da su se sastali nedugo pošto je ona diplomirala. Tada je mislila da je reč o radnom sastanku na kom će razgovarati o njenoj ulozi u novom filmu. Međutim, muškarac ju je poveo u svoj hotel, pod izgovorom da će joj iz sobe pozvati taksi, ali umesto toga je nestao u kupatilu, vratio se potpuno gol i napao je.

Pročitajte Bolno priznanje Danijele Štajnfeld - Nisam se usudila da bilo kome kažem šta mi se desilo (video)

Photo by Amy Sussman/Getty Images

 

- Nisam se toliko borila ni odupirala. Samo se sećam da sam se skamenila. Mislila sam da je jedno moje 'ne' dovoljno. Sve vreme sam samoj sebi govorila "ostani živa i izađi napolje" - prisetila se Bruk.

Glumica je navela i da je nakon incidenta pozvala svog prijatelja i šefa osiguranja Gavina de Bekera, koji joj je rekao: "To je silovanje". Ali ona mu je odgovorila kako u to "ne želi da veruje", pa sve do sada nije javno progovorila o incidentu.

Photo by Jamie McCarthy/Getty Images for ACE Awards

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading