Rialda Kadrić

Pretužna sudbina Bobine Marije: Rialda Kadrić preminula na ulici usred Atine, baš kao i njena majka

Autor: Gloria.rs

19.01.2023 10:00

Foto: printscreen Balkanskom ulicom

Foto: printscreen Balkanskom ulicom

Rialda Kadrić preminula je iznenada pre dve godine daleko od SrbijeRialda Kadrić preminula je pre dve godine na ulici u Atini u 58. godini. Vest o njenoj smrti veoma je potresna javnost. Iako se davne 1984. godine odselila u London, gde se školovala, zaposlila i kasnije udala, život je iznenada izgubila boraveći u Grčkoj. 

Pročitajte: Rialda Kadrić je bila sjajna glumica, a veće uloge zaobilazile su je iz ovog razloga

I dok je javnost sa nestrpljenjem iščekivala nastavak snimanja serijala "Lude godine", kome se Rialda veoma radovala, sudbina je imala drugačiji plan. Rialda Kadrić preminula je koračajući ulicama Atine, baš onako kao što je i njena majka pre mnogo godina izgubila svoj život. 

– Tog 16. januara 1991. godine moja majka je iznenada preminula na ulici u Beogradu, rat u Jugoslaviji se širio, i rešila sam da ostanem u Londonu i počnem neki novi život – reči su kojima je u jednom od retkih intervjua opisala razloge za tu, možda najvažniju životnu prekretnicu. Rialda je odlučila da nastavi život daleko od Srbije, a ovog januara, i to 26. i sama je izgubila život na ulicama velikog grada, baš kao i njena majka - od srčanog udara. 

Pročitajte: Zvezda popularne serije "Žikina dinastija" Rialda Kadrić preminula!

Njen partner u popularnoj seriji - Vladimir Petrović (68), koji je igrao Bobu, vest o smrti drage koleginice primio je sa velikim šokom. 

- Ne znam šta bih vam rekao. U šoku sam i evo ni sam ne verujem - rekao je tada vidno uznemiren Vladimir za portal "24sedam.rs".

youtube printscreen

 
Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading