Peđa i Aneta Mijatović

Upoznajte najmlađu ćerku Peđe Mijatovića: Od njene lepote zastaje dah (foto)

Autor:

14.01.2023 18:00

Foto: getty

Foto: getty

Ćerka Peđe i Anete Mijatović je prava lepotica



Predrag Mijatović pored sjajne fudbalske karijere može da se pohvali i skladnom porodicom. Sa suprugom Anetom dobio je ćerke Nađu, Ninu i Lolu. Njegova supruga danas je uspešna dizajnerka enterijera, a nekad se bavila manekenstvom. Njenim stopama krenula je i Lola. Najmlađa ćerka Peđe i Anete Mijatović je prava lepotica, a od mame je osim lepote, nasledila i talenat za modnu pistu. 

Pročitajte Bolna ispovest Predraga Mijatovića-Nemoć da pomognem svom detetu naučila me je šta je život

 

Instagram

 

Lola je završila Internacionalnu srednju školu u Madridu i upisala biznis i pravo sa politikom i filozofijom na univerzitetu „ICADE“, pridruživši se starijim sestrama koje na istom koledžu završavaju četvrtu, odnosno treću godinu. Osim školovanja radi i kao manekenka, a od njene lepote zastaje dah.

Instagram

 

Mijatovići žive u Španiji, ali često posećuju Beograd i Crnu Goru, a Peđa ponosno ističe koliko mu znači što ćerke vole ove krajeve.

- Veoma mi je važno da ne zaborave naš jezik, da neguju prijateljstva i sve ono što nas čini pravim Balkancima. Nadam se da će i moje ćerke jednog dana sa svojim porodicama posećivati ove prostore, to je nešto što nikako ne smemo da izgubimo - rekao je svojevremeno nekadašnji sportski direktor Reala. On i njegova supruga su pre nekoliko godina u Beogradu sa porodicom i prijateljima slavili punoletstvo najstarije ćerke.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading