Mirna i Albert

Kraj posle deset godina: Razveli se Mirna i Albert Nađ

Autor:

03.01.2023 09:36

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Mirna i Albert Nađ stavili tačku na brak o kom su mediji mnogo pričali



Mirna i Albert Nađ odlučili su za svako krene svojim putem. Dizajnerka i nekadašnji fudbaler su se rastali krajem prošle godine nakon deset godina zajedničkog života. Ona je nedavno viđena u opštini Novi Beograd, gde se raspitivala o proceduri vraćanja svog devojačkog prezimena.

Pročitajte Albert Nađ - Mirna nije samo moja muza, ona je meni sve

ATA Images

 

- Mirna i Albert su se zapravo razveli 2017. godine, ali su se brzo nakon toga pomirili. Deset meseci posle kraha braka organizovali su drugo venčanje i svadbu. Mirna je išla da se raspita šta joj je sve potrebno od dokumenata da vrati devojačko prezime, ali nisam siguran da li će menjati i ime svog modnog brenda. Mirna je prezime promenila na svom privatnom profilu na Instagramu. Da se nešto dešava s njihovim brakom, počelo je da se šuška krajem oktobra, kada Albert nije bio na njenoj reviji u Novom Sadu, a inače je do tada prisustvovao svakoj - rekao je za Stars izvor i dodao da se nekadašnji bračni par rastao u mirnom tonu i da su ostali u dobrim odnosima. 

Pročitajte Albert Nađ - Ne bih voleo da moja Helena igra fudbal

Za sada nije poznato koji ih je razlog doveo do razlaza, ali Albert i Mirna Novu godinu nisu dočekali zajedno. Ona je napravila kućnu žurku za ćerku i njene drugare, ali Nađa tu nije bilo. Dizajnerka novinarima nije želela da daje nikakve izjave na temu kraha braka, a bivši fudbaler je samo kratko poručio:

- Nemam komentar.

ATA Images

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading