Ričard Gir

Žene širom sveta tuguju: Nikad viđene fotografije sa svadbe Ričarda Gira

Autor:

31.12.2022 20:00

Foto:

Foto:

Svadba Ričarda Gira održana daleko od očiju javnosti



Ričard Gir poslednje četiri godine doživljava drugu mladost sa 35 godina mlađom suprugom Alehandrom Silvom. Par se upoznao četiri godine pre nego što je započeo vezu, a svadba je organizovana daleko od očiju javnosti, na njegovom ranču u okolini Njujorka. 

Zvezda brojnih holivudskih filmova, između ostalih i blokbastera "Zgodna žena", "Oficir i džentlmen" i miljenik žena širom sveta, otkrio je da ga je lepa Španjolka opčinila brojnim osobinama. 

Pročitajte Ovo su sinovi Ričarda Gira - Nikada ih ne pokazuje u javnosti, mlađem nije otkrio ni ime (foto)

Instagram

 

- Kako ne bih bio najsrećniji čovek na svetu, oženio sam lepu ženu, koja je pametna, nežna, predana pomaganju ljudima, zabavna, strpljiva, koja zna da oprosti, koja dobro kuva i priprema najbolje salate na svetu - rekao je jedan od najomiljenih holivudskih glumaca, koga je proslavio i film “Američki žigolo”. 

Ričard poslednjih godina sve manje glumi i najviše vremena provodi sa suprugom i sinovima, trogodišnjim Aleksandrom i mlađim, rođenim u aprilu 2020. čije ime još nisu otkrili. 

Instagram

 

Glumac koji je potpuno posvećen budizmu tražio je prvo blagoslov tibetanskog vođe Dalaj Lame, pre nego što je saopštio da će drugi put postati otac. Inače, on iz braka sa koleginicom Keri Lovel ima dvadesetdvogodišnjeg sina Homera, a španska aktivistkinja iz prethodne veze devetogodišnjeg sina Alberta

Pročitajte Stigle rode - Ričard Gir drugi put tata u 70.

Instagram

 

Gir i Silva, koja vodi humanitarnu organizaciju čiji je cilj ukidanje beskućništvo u Španiji, upoznali su se 2014. godine, nakon što je holivudski glumac prespavao u luksuznom hotelu koji drži njena porodice. O upoznavanju s Ričardom, Alehandra je jednom rekla:

- Upoznao nas je zajednički prijatelj. Kada smo se pogledali odmah smo osetili snažnu privlačnost. Nismo mogli da prestanemo da se gledamo celo veče.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
Marina

02.01.2023 07:49

Evo, tužna sam, očajna, mislila sam da će mene da oženi kad, ono, međutim!

Jasminka

02.01.2023 20:02

Nisam uspela dalje od naslova da procitam od tuge! A bas sam se nadala da cu ja biti gispodja Giros!