Andrej Tašković

Posle napada migranata živi u strahu: Sin Viki Miljković konačno u javnosti (foto)

Autor:

29.12.2022 19:00

Foto:

Foto:

Sin Viki Miljković i Dragana Taškovića polako ali sigurno ostavlja iza sebe stravičan napad migranata koji mu je u potpunosti promenio život



Sin poznate pevačice Viki Mijković i harmonikaša Dragan Taškovića Tašketa Andrej (15) napadnut je krajem oktobra kada se vraćao sa treninga.

Pročitajte Usred dana - Sin Viki Miljković napadnut nožem, pevačica van sebe, oglasio se neutešni Taške

Instagram

 

- Dete se vraćalo sa treninga oko 18 časova kada ga je napala grupa migranata. Prišli su mu dovoljno blizu, stavili ruku u svoj džep i zapretili da će ga izbosti nožem, ukoliko im ne da novac.  Andrej je odmah počeo da trči i jurili su ga do Beograda na vodi. Hvala Bogu nije povređen, na vreme je uspeo da pobegne - rekao je u policijskoj stanici Dragan Tašković Taške

Pevačica od šoka nije davala izjave za medije, a kada je to učinila, priznala je da se Andrej lavovski bori sa čitavom situacijom. 

Pročitajte Ovo se čekalo - Bogdana pokazala trudnički stomak, njen izgled svi komentarišu (foto)

ATA Images

 

- Njega je sve stiglo tek kada je pala noć. Te neke traume su tu, a mi ćemo se potruditi da budu što manje. Tada ga je držao adrenalin, a tek kada je došao kući počeo je da mu se vraća film, posle policije i svega. Budio se, skakao, sanjao, preživljavao. Danas se već boji da ide sam, Taške ga je vozio. To je ipak dete, pre 15 dana napunio je 15 godina. Oni su mu tražili novac i pretili nožem. Preleteo je preko ulice. Mogao je da ga udari auto, da ga zgazi tramvaj - rekla je Viki koja je sinu najveća podrška. 

Svestan da mora da se suoči sa svojim strahom, Andrej je polako počeo da se vraća normalnim aktivnostima, o čemu govori i fotografija na kojoj sin Viki Miljković trenira. 

Instagram

 

Andrej je veoma aktivno bavi tenisom i uživa u svakom trenu provedenom na terenu. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading