Milan Laća Radulović

Ogromna tuga: Laćini baba i deda se oprostili od njega najpotresnijom čituljom

Autor:

27.12.2022 11:05

Foto:

Foto:

Čitulja Laći Raduloviću kida dušu



Tekstopisac Milan Radulović Laća koji je preminuo 13. decembra, biće sahranjen danas u porodičnoj grobnici na Novom groblju. Iznenadna smrt sina Marine Tucaković i Aleksandra Fute Radulovića potresla je čitav region, a od njega su se danima opraštali brojni prijatelji i kolege koji su emotivnim rečima na društvenim mrežama dotakli mnoga srca, ali najemotivniji oproštaj do sada uputili su mu njegovi najmiliji. 

Pročitajte Promena u poslednjem trenutku - Telo Milana Radulovića Laće dopremljeno u Beograd, svi se pitaju kada će sahrana...

Bojana Janjić

 

"Preminulom unuku, neka je laka zemlja. Mimica i deda Milan Radulović", piše u čitulji koju su napisali Laćini baba i deda.

Pročitajte Otac će uskoro moći da sahrani sina - Laćino telo stiže u Srbiju, Ivica Dačić se oglasio, otkrio detalje obdukcije

Kurir printscreen

 

 


Podsetimo, Milan Radulović Laća 12. decembra prijavljen je kao nestao, a njegovo beživotno telo pronađeno je dan kasnije na ulici u Tel Avivu. Danas će biti ispraćen na večni počinak i sahranjen pored majke i brata.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading