Leonardo Dikaprio

Promena: Nova devojka Leonarda Dikaprija nije manekenka, da li je ovo njegov najbolji izbor? (foto)

Autor:

22.12.2022 18:15

Foto: Guliver Getty Images

Foto: Guliver Getty Images

Leonardo Dikaprio ima novu devojku, prenose strani mediji. Da li je lepša od prethodnih procenite samiLjubavni život Leonarda Dikaprija je više nego uzbudljiv, a izbor njegovih partnerki uvek interesantan medijima. Šuška se da se najpoznatiji holivudski neženja čvrsto pridržava pravila da njegova devojka ne sme biti starija od 25 godina, i to mu za sada i te kako polazi za rukom.

Pročitajte Ne vole što voli mlađe - Kako su Dikapria urnisali na dodeli Oskara

Guliver Getty Images

 

Taman kada je javnost pomislila da će se Leo skrasiti sa prelepom manekenkom Kamilom Morone, procurila je vest o njihovom raskidu, a glumac je jednu manekenku zamenio drugom, te se ubrzo našao u zagrljaju Điđi Hadid.

Ipak, ta veza nije dugo trajala, a posle raskida oskarovac nije dugo samovao. Prema pisanju strane štampe, nova devojka Leonarda Dikaprija je glumica Viktorija Lamas, i pogađate, ulazi „u klub“ ispod 25 godina.

Pročitajte Duplo mlađa koleginica mu je pomutila um - Upoznajte devojku Leonarda Dikaprija (foto)

 

 

Kako prenose mediji, Dikaprio i Viktorija (23) viđeni u Holivudu kako nasmejani ulaze u isti automobil. Takođe, navodi se da dok je sastanke sa Điđi skrivao od radoznalih pogleda, u izlasku sa Viktorijom nije bio toliko tajnovit, pa se može zaključiti da se njihova veza odvija u dobrom smeru. 

 

 

 

Anketa

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading