Princ Hari

Razotkriven: Bivša ljubavnica princa Harija otkrila njegovu drugu stranu, ovo niko nije znao

Autor:

16.12.2022 11:20

Foto:

Foto:

Bivša ljubavnica princa Harija se oglasila i otkrila javnosti nepoznate detalje o njemu



Dokumentarac princa Harija i Megan Markl podigao je dosta prašine, a kako stoje stvari, izgleda da se strasti neće skorije stišati. Slavni par neprekidno je glavna tema u medijima, te su tako svi koji su imali neke veze sa njima podjednako interesantni, pogotovu ako se radi o bivšim ljubavnicima. 

Pročitajte Najnovija fotografija - Sin Harija i Megan uskoro puni četiri godine i sladak je kao med

Netflix

 

Naime, američka rijaliti zvezda Ketrin Omeni, dospela je u žižu javnosti kada je progovorila o navodnoj aferi sa Harijem i to kada je ona imala 34, a on 21 godinu. Omeni je princa Harija opisala kao divnog mladića sa kojim je provela nezaboravna dva meseca, a tvrdi da je ovo iznela u javnost zato što smatra da princ njihovu romansu neće uvrstiti u memoare koji izlaze sledeće godine.

Pročitajte Ovo su krili kao zmija noge - Hari i Megan znaju šta rade

Netflix

 

Bivša ljubavnica princa Harija opisala ga je kao “jako zabavnog” i nazvala ga “kompletnim džentlmenom” koji je takođe “jako prizeman”.

- Tada sam videla da očajnički želi slobodu i privatnost, a onim što je učinio postigao je potpuno suprotno i sada nema ni slobodu niti privatnost – rekla je Ketrin u jednom intervjuu nedavno i dodala:

- Ne znam da li bih ga uopšte prepoznala sad, kada je reč o njegovoj ličnosti, jer sam ga gledala u seriji i pomislila da ga je Megan začarala. Zato ga ne prepoznajem. Neko je bio toliko priseban i normalan, a sad malo toga prepoznajem u njemu – zaključila je ona.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading