Princeza od Velsa

Britanski dvor od večeras u punom sjaju: Jelka Kejt Midlton oduševila, mame širom sveta kopiraju samo jedno (video)

Autor:

15.12.2022 20:15

Foto:

Foto:

Jelka Kejt Midlton ove godine raskošnija je nego ikada, princeza od Velsa oduševila snimkom iz palate



Princeza od Velsa danas je glavna tema u Britaniji. Prelepa Kejt Midlton večerašnjim tradicionalnim koncertom u Vestminsterskoj opatiji otvorila je božićni specijal „Royal Carols: Together at Christmas“. 

Pročitajte Kejt Midlton blista - Haljina srpske kreatorke zasenila pobednicu Vimbldona

Ove godine božićna služba posvećena je nedavno preminuloj kraljici Elizabeti. U opatiji se, pored prinčevskog para, pojavio i kralj Čarls sa suprugom Kamilom, kao i ostali članovi porodice, volonteri, humanitarci, medicinski radnici, vojnici, oni koji su uvek na prvoj liniji.

Guliver Getty Images

 

Samo nekoliko sati pre početka ceremonije, na internetu se pojavio prelep video snimak koji otkriva deo novogodišnje čarolije na britanskom dvoru. Na Tviteru kraljevske porodice objavljen je snimak na kom Kejt kači staklene kuglice na jelku, a slučajno ili ne, snimak je izašao tačno pre nego što su objavljene nove tri epizode dokumentarne serije koju su princ Hari i Megan Markl snimili za Netflix i u kom izvlače sav "prljav veš" sa kraljevskih dvorova.

Guliver Getty Images

 

"Poslednje pripreme pre koncerta", piše pored snimka na kom Kejt u ležernoj odevnoj kombinaciji, u džemperu i crnim pantalonama dekoriše božićno drvo, koje je očaralo svet.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading