Dragana Bekvalac

Sestra Nataše Bekvalac rasplakala javnost: Majčice moja mila...

Autor:

11.12.2022 18:30

Foto:

Foto:

Veliko slavlje u porodici, majka Nataše Bekvalac napunila 70 godina, pevačica i njene sestre presrećne



U porodici pevačice danas je veliko slavlje, majka Nataše Bekvalac napunila je 70 godina. Pevačica i njene sestre Kristina i Dragana Bekvalac priredile su majci Miri intimno slavlje. Nataša i njene sestre uvek ističu koliko im je važna podrška porodice, oca Dragoljuba i majke, koji su uvek uz njih, i u najlepšim i najradosnijim, ali i najtežim trenucima. 

Sestre Bekvalac uputile su mami dirljive poruke, a posebno je bila emotivna Dragana, koja se mami zahvalila biranim rečima. 

- Majčice moja mila, srećan ti tvoj 70-ti rođendan. Svaka ti čast. Ti si majka pred kojom treba da se stoji dok se priča, ti si onakva majka kakvu bi svako poželeo. Hvala ti na bezuslovnoj ljubavi, podršci, hvala ti što si nas naučila da volimo, cenimo, budemo zahvalne, da pomazemo drugima, dajemo. Hvala ti za to što si nas naučila šta su prave vrednosti u životu i kako se sam boriš za svoje mesto pod suncem. Da moramo biti vredne, radne disciplinovane i svoje. Hvala ti što si baš ti moja majka jer da sam želela bolju ne postoji. Ti si moja najbolja drugarica i prijatelj. Samo mi budi živa i zdrava. Sve ostalo ćemo mi-poručila je Dragana.

Pročitajte Tri sestre: Nataša Bekvalac u najboljem društvu

Instagram

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading