Nikola Đuričko

Ogromna radost: Najponosniji tata, ćerka Nađa postala punoletna

Autor:

11.12.2022 14:00

Foto:

Foto:

Slavlje u domu Đurička u Holivudu, Nikola i supruga Ljiljana proslavili 18. rođendan ćerke Nađe



Nikola Đuričko  već godinama gradi uspešnu karijeru u Americi, a proslavio se kao ruski švercer Jurij u popularnoj seriji "Stranger Things". Osim velikih poslovnih uspeha, ima čime da se pohvali i na privatnom planu, ćerka Nađa napunila je 18 godina, pa je tim povodom sa suprugom Ljiljanom organizovao slavlje u njihovom domu u Holivudu. 

Ponosni tata objavio je emotivni video u kome svojoj mezimici čestita radostan dan, uz kolaž fotografija iz različitih perioda.

 

 

Glumac koji je nedavno u Srbiji završio snimanje drugog dela kultnog filma "Munje: Opet!" uvek ističe koliko mu je važna porodica. Sa suprugom Ljiljanom, producentkinjom, u braku je dve decenije i pored ćerke Nađe imaju i sina Đorđa. Supruga mu je oduvek bila najveća podrška.

- Ona nosi celu kuću na plećima, brine o računima, rešava problem, upisuje decu na šta treba, pravi planove, ja sam više tehničko lice odvozim, dovozim, šetam psa. Trudim se da budem ispred komandi. Porodični život treba da bude zajednička obaveza i za muža i za ženu. Neophodan je osećaj zajedništva- otkrio je Nikola u intervjuu Gloriji.  

Pročitajte Ne pada iver daleko od klade: Glumčeva ćerka ostvarila veliki uspeh u Americi

Petar Đorđević

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading