Tihana i Branislav

Dokaz da im brak i te kako prija: Bane i Tihana prvi put u javnosti od medenog meseca (foto)

Autor:

10.12.2022 14:00

Foto:

Foto:

Glumački i odnedavno i bračni par Tihana Lazović i Branislav Trifunović ne pojavljuje se često u javnosti, ali kad se pojave, ukradu svu pažnju



Glumci Tihana Lazović i Branislav Trifunović retko se pojavljuje na gradskim dešavanjima. Umetnici koji su se letos venčali na romantičnoj ceremoniji na jednom vojvođanskom salašu, posle povratka sa medenog meseca koji su proveli u Parizu, imaju pune ruke posla.

Branislav je radio drugu sezonu serije "Tajkun", dok je Tihana bila u rodnoj Hrvatskoj, snimala je u Rovinju. U slobodno vreme, par često odlazi na izlete u okolinu Beograda, ili po Srbiji. U prirodi su proslavili i Tihanin 32. rođendan, u društvu prijatelja, pored reke i uz domaće specijalitete.

Pročitajte Medeni mesec u gradu ljubavi - Tihana Lazović i Branislav Trifunović ne kriju sreću

Ata Images

 

Nisu česti gosti gradskih dešavanja, ali nisu propustili premijeru domaćeg filma "Jeste li videli ovu ženu?", na kojoj su zablistali savršeno modno usklađeni. Tihana je bila u kežual izdanju, ljubičastu haljinu uparila je sa trendi kožnim čizmama do kolena, a čitavu kombinaciju upotpunila je sa teksas jaknicom, dok je Branislav bež rolku i farmerke osvežio uvek aktuelnom kožnom jaknom i modernim čizmama. Ipak, najupečatljiviji je bio širok osmeh na njihovim licima, koji potvrđuje da im brak i te kako prija. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading