Nataša Kojić

Olja i Dragan Kojić Keba u suzama, ćerka im konačno saopštila najradosnije vesti: Plačem od sreće!

Autor:

09.12.2022 11:12

Foto:

Foto:

Olja i Dragan Kojić Keba posle mnogo vremena i brojnih životnih lomova imaju ogroman razlog za slavlje, a srećne vesti saopštila im je ćerka Nataša koja punih deset godina živi u Americi



Olja i Dragan Kojić Keba 2022. godnu ispratiće uz pesmu i veliko slavlje. Naime, osim što je u oktobru napunio 66 godina i posle svih protokola stekao uslov za odlazak u penziju, pevač sada ima još jedan prelep razlog za sreću. 

Pročitajte Keba progovorio o razvodu Igora i Severine - Nije lako reći "svejedno"

ATA Images

 

Najlepše vesti stižu od Oljine i Kebine ćerke Nataše koja punih deset godina živi u Americi, i isto toliko dugo nije dolazila u Srbiju. 

- Nataša je dobro i zdrava je što je najvažnije. Lepa je kao lutka, čak i lepša nego što je bila i ovom prilikom ću vam saopštiti da uskoro dolazi u Srbiju - otkrio je Keba za Grandonline sa srećom u glasu.

Pročitajte Olja i Dragan Kojić Keba - Više od tri i po decenije ljubavi (foto)

Instagram

 

Da li će Nataša Novu godinu dočekati u svom porodičnom domu u Beogradu Keba nije želeo da otkriva, ali je priznao da mu ćerka veoma nedostaje i da jedva čeka da je zagrli.

- Nisam bio u Americi zbog cele situacije. Zahvaljujući novoj tehnologiji i društvenim mrežama, čujemo se svaki ili svaki drugi dan. Nisam od onih roditelja da dete mora stalno da ti bude uz skut. Briga postoji, često me obuzme i nije mi lako. Samo ja znam kako mi je. Plačem za njom. Teške stvari koje osećam, pretočim u pesme. Imam dve-tri pesme koje sam posvetio njoj, ali ih još nisam snimio - izjavio je ranije Keba.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading