Miodrag Ješić

Stravična saobraćajna nesreća: Poginuo legendarni fudbaler Miodrag Ješić, na isti način pre mnogo godina izgubio je ćerku

Autor:

08.12.2022 14:08

Foto:

Foto:

Nekadašnji fudbaler i trener Partizana Miodrag Ješić poginuo je u saobraćajnoj nesreći



Bivši fudbaler, a kasnije fudbalski trener Miodrag Ješić poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći. Nekadašnji šef stručnog štaba Partizana preminuo je nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila na putu Ruma - Jarak, u južnom delu Srema.

Kako Kurir sazaje do udesa je došlo oko 10:30 sati. Poginuli Ješić je bio za volanom "sitroena" i u jednom trenutku je izgubio kontrolu, prešao u suprotnu traku i direktno se zakucao u kamion. Od siline udarca trener je na mestu nastradao.

Stravične vesti potvrdio je i FK Partizan.

Pročitajte Porodica je isključila aparate - Smrt prelepe En potresla svet, Holivud tuguje

On je periodu  kada je po drugi put seo na klupu Partizana (sezona 2006/2007) u jednom od intervjua govorio o velikoj tragediji koja ga je po njegovim rečima bacila u ogromnu tugu i depresiju. Ćerka Jelena mu je sa svega 19 godina doživela saobraćajnu nesreću i kasnije zahvalujući nemarnosti jednog lekara preminula od unutrašnjeg krvarenja.

- Na poslovnom i sportskom planu je sve teklo kako treba, međutim, desilo se nešto što me je totalno slomilo. Jedan telefonski poziv je sve promenio. Moja bivša supruga Irena me je obavestila da je naša ćerka imala saobraćajnu nesreću i odmah sam doleteo iz Tunisa za Beograd, a od straha od loših vesti sam se plašio sletanja u Srbiju. Nisam mogao da podnesem činjenicu da mi je ćerka preminula. Jelena u saobraćajnoj nesreći nije imala ni ogrebotine.

Pročitajte Umesto proslave godišnjice braka - Bolna poruka supruge tragično nastradalog fudbalera (foto/video)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Resporter (@resporter2022)

Hitna služba je bila na licu mesta i odmah su je odveli na kontrolu u Uregntni centar. Sve je bilo u redu na prvim pregeldima, ali kada je lekar zadužen da napravi ultrazvuk tog dana trebao da napravi snimak on je spavao i niko nije smeo da ga probudi jer je bio nezgodan. Tako su mi govorili. Jelena je imala unutrašnje krvarenje i posle nekoliko dana je preminula. Da je lekar tog dana odmah uradio snimak ona bi iostala živa, a imala je svega 19 godina - rekao je Miodrag Ješić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Partizan.net (@partizannet)

Ješić je fudbalsku karijeru počeo u Žarkovu, a zatim se preselio u Partizan. Pet godina bio je član seniorskog tima crno-belih, pre nego što se preselio u Tursku i za dva tamošnja kluba odigrao još pet sezona. Povratnički mandat u Humsku trajao je samo jednu godinu, a nakon još dve sezone u Turskoj završio je igračku karijeru i otisnuo se u trenerske vode.

Predvodio je brojne klubove u Srbiji i inostranstvu, a možda i najznačajniji bili su njegovi mandati na klupi Partizana. 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading