Jelena Arsić

Dve godine otkako ga nema, a bol ne jenjava: Potresne reči supruge Tihomira Arsića slamaju srca

Autor:

07.12.2022 19:45

Foto:

Foto:

Čuveni Tihomir Arsić pre dve godine je preminuo, a njegova supruga Jelena još uvek je neutešna. Njene emotivne reči kidaju dušu



Na današnji dan pre tačno dve godine napustio nas je velikan domaćeg glumišta Tihomir Arsić. Glumac je izgubio bitku sa rakom pankreasa, a iza sebe je ostavio neutešnu suprugu Jelenu, kao i njihovo dvoje dece ćerku Veru i sina Arsenija.

Pročitajte: Tihomir Arsić imao je velike planove, ali ga je smrt preduhitrila!

Privatna Arhiva

 

Supruga Tihomira Arsića i posle dve godine se teško miri sa gubitkom, a na današnji dan uspomene posebno bole. Balerina Jelena Arsić, na „Instagramu“ je podelila niz fotografija sa njihovom decom i napisala: „Dve godine preglasne tišine“.

Pročitajte: Tikina udovica Jelena organizovala pomen slavnom glumcu, svi pričaju o njihovoj deci! Pogledajte kako su se držali Vera i Arsenije (FOTO)

 

 

Jednom prilikom Jelena je za HELLO! otkrila kako je izgledao Tihomirov poslednji rođendan na kome su prisustvovale i njegove ćerke iz prvog braka Lenka i Milica:

- Bilo je tužno. U vazduhu se osećala strepnja da je ovo možda poslednji put da smo na okupu. Uprkos tome što je fizički bio loše, Tiku nije napuštao pozitivan duh. Uvek je sve okretao na šalu, pa je i tada “bacao” fore na svoj račun. Do kraja smo se nadali izlečenju iako smo znali da leka nema.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading