Kirsti i Travolta

Patila je što se nije udala za njega, obožavali su se... Džon Travolta slomljen od bola: Volim te, Kirsti

Autor:

06.12.2022 11:06

Foto:

Foto:

Smrt Kirsti Eli potresla je ceo Holivud, a Džon Travolta nem je od bola



Smrt Kristi Eli šokirala je celokupnu javnost, a porodica se kratkim saopštenjem oglasila rekavši da je glumica preminula u 71. godini posle teške bolesti za koju se tek skoro saznala

Pročitajte Opaku bolest je tek nedavno otkrila - Preminula glumica Kirsti Eli

Guliver Getty Images

 

Smrt Kristi Eli načisto je porazila Džona Travoltu sa kojim je glumica pre mnogo godina bila u emotivnoj vezi. Glumac je objavio set fotografija na svom Instagramu i napisao: 

" Kirsti je bila jedna od najposebnijih veza koje sam ikada imao. Volim te, Kirsti. Znam da ćemo se ponovo videti."

Eli i Travolta bili su zvezde komedije "Look Who's Talking", a glumica je pre nekoliko godina priznala da je kasnih osamdesetih godina bilo emocija između nje i Travolte i dodala da je bilo "obostrano".

Pročitajte Kristi Eli o "aferi" sa Džonom Travoltom - Trebalo je da se udam za njega

- Rekla bih da je to jedna od najtežih stvari koje sam morala da uradim, najteža odluka koju sam ikada donela jer sam bila ludo zaljubljena u njega - bili smo zabavni zajedno i ludo smo se provodili - rekla je Eli - To nije bila seksualna veza jer nisam htela da varam svog supruga. Ali, znate, postoje stvari koje su još gore od seksualne veze, prevariti nekoga na taj način, emocionalni. Mislim da je to što sam uradila još gore jer sam dozvolila sebi da se zaljubim u njega i da ga još jako dugo volim - dodala je Kirsti koja se od supruga razvela 1997. godine, dok je Travolta 1991. godine oženio Keli Preston.

Guliver Getty Images

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading