Svetlana Grubor

Zbog bolesti u trudnoći povukla se sa malih ekrana: Povratak posle godinu dana pauze

Autor:

03.12.2022 12:00

Foto:

Foto:

Voditeljka Svetlana Grubor vratila se na male ekrane posle jednogodišnje pauze



Gledaoci širom Srbije od nedavno jutra ponovo započinju uz dobro poznato lice, Svetlanu Grubor. Voditeljka koja se u januaru ove godine po drugi put ostvarila u ulozi majke, nije imala najlaganiju trudnoću.

Naime, Svetlana je u šestom mesecu trudnoće dobila korona virus, ali na kraju se sve završilo dobro i bez većih problema. Pomoć supruga i njegove porodice joj je dosta značila.

Pročitajte: Voditeljka obmanula sve - Svetlana Grubor blista u blagoslovenom stanju

Instagram

 

- Godinu dana sam bila odsutna i jako sam se radovala povratku. Kada je zazvonio alarm, ustala sam lako i uputila se ka televiziji. Ono što me je oduševilo jeste doček koji su mi kolege priredile. Bilo mi je jako drago što su mi se svi obradovali i što smo se odmah posvetili tome da nam emisija bude odlično realizovana – rekla je Svetlana za „Pink“ i dodala da joj razdvajanje od dece nije mnogo teško palo:

Pročitajte: Svetlana Grubor svaki dan započinje ovako, a završava ga na ovaj način!

Instagram

 

- Nije mi bilo toliko teško jer smo se mi već razdvajali. S obzirom na to da se sin još uvek budi noću, ostavila sam ga kod moje mame na čuvanje. Inače, u čuvanju dece mi pomažu svi, i moja i suprugova porodica. Sreća je da nas ima mnogo i mogu se na svakog osloniti.

Međutim, imala je dozu straha.

Pročitajte: Postporođajna ispovest Svetlane Grubor - Taj trenutak je bio veličanstven

Instagram

 

- To zaista nije jednostavno, ali ja sam odlučila da se izborim sa tim i našla način u tome da manje spavam kako bih sve stigla. Dešava se da budem jako umorna, ali i to se sve prevaziđe. Moja je sreća što ja imam ogromnu pomoć. Malo je reći da je taj život prelep i savršen. Mnogo sam srećna sa njima. Suprug mi mnogo pomaže i podržava u svemu što radim. Trudimo se da organizujemo i vreme za nas, tako da smo uspevali da otputujemo do Beča, Istanbula, Italije na vikend - zaključila je voditeljka.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading