Marija Egelja

Prva fotografija sa sinom: Čista ljubav

Autor:

14.11.2022 12:45

Foto:

Foto:

Voditelja Marija Egelja uživa u majčinstvu



Marija Egelja porodila se pre neoliko dana i na svet svet donela dečaka. Voditeljka je, zbog besprekornog porođaja, odlučila da maksimalno skrati boravak u porodilištu i već posle nekoliko dana s bebom je došla kući. Nasledniku je, uz saglasnost supruga Aleksandra Dabića, dala ime Aleksa.

- Dogovorili smo se da ja smislim ime za sina a suprug za ćerku. Želela sam da bude sličnog imena, lika, karaktera kao on, a Aleksa je skraćena verzija od Aleksandar. Muž je podržao moj izbor, svideo mu se predlog, a ja u šali kažem da sam zapravo želela da mi se sin zove po ocu.

Osećaj koji je novi član doneo u porodicu voditeljka ne može u potpunosti da opiše, ali kaže da će zauvek pamtiti prvo držanje sina u naručju, njegov miris i dodir.

- Prvo sam bila prezahvalna što je zdrav i prav, a onda sam osetila najveću moguću ljubav i povezanost koja raste. Za sada je dobar, plače, jede i spava, što mi kažemo radi svoj posao. Mogla bih da ga gledam satima i uživam u tom blaženstvu i radosti. Nisam mogla da zamislim da je toliko božanstven osećaj, nemerljiv sa bilo čim drugim. Celo telo mi je ispunjeno neopisivom ljubavlju. Porodica je kompletna i uživamo sa našim blagom.

Pročitajte i: Osvajač iz senke- Marija Egelja otkrila zbog koga blista

Privatna Arhiva

 

Kompletan intervju pročitajte u novom broju Glorije 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading