Bojan Dimitrijević

Za njega posla nema: Popularni glumac zna zašto ne dobija uloge

Autor:

27.08.2022 15:30

Foto:

Foto:

Bojan Dimitrijević sve manje glumi u filmovima i serijama



Bojana Dimitrijevića zapamtili smo i zavoleli pre svega zahvaljujući seriji "Vratiće se rode" u kojoj je maestralno odigrao ulogu Pikca. Zapamtili smo ga i u serijama "Južni vetar", "Mama i tata se igraju rata", "kaljave gume", "Kamiondžije d.o.o." filmovima "Taksi bluz" i "Ime Dobrica, prezime nepoznato". 

Međutim, glumac koji je donedavno imao između pet i sedam projekata godišnje, u poslednje vreme ima sve manje posla zbog ekologije. On i njegova supruga i koleginica Jelena Stupljanin su, zbog brige kakvu ćemo zemlju, vodu i vazduh ostaviti generacijama iza nas, bili aktivni učesnici ekoloških protesta pošle jeseni i zime.

 - Osim što su nam pružali podršku, ljudi su se pravdali da sami nemaju hrabrost da izađu na ulicu i iskažu svoj stav jer se boje posledica. A posledice postoje, to znamo svi. Nije teško pretpostaviti zašto ove godine nisam snimio nijedan TV ili filmski projekat. Do ekološkog angažovanja i javnog iznošenja stavova snimao sam imeđu pet i sedam godišnje- tvrdi Bojan.

Gloria Jovanka Bojković

 

Njegova supruga Jelena objašnjava da je u čitavu priču ušla srcem.

- Nisam razmišljala o eventualnim neprijatnostima koje mi se mogu dogoditi. Ono što se dešava ljudima u Gornjim Nedeljicama i okolini dešava se svima nama. Svi mi pijemo vodu, jedemo hranu i dišemo vazduh. Bilo mi je prirodno da podržim tako iskrenu i čistu ideju kao što je zaštita životne sredine. Nemamo rezervnu zemlju, ni rezervnu planetu - uverena je Jelena. 

Pročitajte i: Ljubav slatka kao čokolada- kako je Pikac smuvao prelepu glumicu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading