En Hejč

Nije izdržala: Povrede su bile kobne

Autor:

12.08.2022 21:00

Foto:

Foto:

Preminula američka glumica En Hejč



En Hejč preminula je sedam dana posle stravičnog udela u Los Anđelesu. Američka glumica stradala je kad se njen automobil zabio u zid kuće i zapalio u naselju Mar Vista. Ona je tom prilikom zadobila teške opekotine, a koliko je nesreća bila velika, svedoči i činjenica da je  čak 59 vatrogasaca požar gasilo više od sat vremena. 

Glumica je bila u svesnom stanju kad su je izvukli iz vozila, ali je ubrzo pošto je primljena u Grossman centar za opekotine pala u komu. Bila su joj oštećena pluća i imala je opekotine trećeg stepena po čitavom telu. Iako prognoze doktora nisu bile optimistične, porodica i prijatelji nadali su se da će glumica ipak uspeti da se izvuče.

To se, nažalost, nije dogodilo. Ranije danas saopšteno je da je u životu održavaju samo aparati, jer nema moždanih funkcija, a njena porodica izrazila je želju da, ukoliko to bude moguće, donira njene organe, jer bi, kako su naveli, "ona to želela". 

Vest o njenoj smrti objavila je njena prijateljica Nensi Dejvis, koja je u objavi na društvenim mrežama napisala "Nebo ima novog anđela". 

Glumica je imala dva sina, dvadesetogodišnjeg Homera i trinaestogodišnjeg Atlasa.

Pročitajte i: Loše vesti iz Amerike: slavna glumica u kritičnom stanju

 

 

 

 


 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading