Krisi Tigen

Vreme gubitka je prošlost: Najzad srećne vesti

Autor:

04.08.2022 15:00

Foto:

Foto:

Američki model Krisi Tagen jednom fotografijom saopštila je najradosnije vesti



Nakon dve godine od gubitka bebe, američki model Krisi Tigen najzad je saopštila srećne vesti. Vreme tuge i bola je iza nje, jer će sa suprugom, američkim pevačem Džonom Ledžendom još jednom postati roditelj.

Pročitajte Krisi Tigen i Džon Legend čuvaju uspomenu na svog tragično preminulog sina! (foto)

Krisi Tigen je na instagramu objavila fotografiju na kojoj je u prvom planu njen trudnički stomak, čime je potvrdila da sa suprugom čeka treće dete.

 

 

- Poslednjih nekoliko godina sam preživela, najblaže rečeno, pomešanja osećaja, ali radost je ponovo ispunila naš dom i srca. Još jedna beba je na putu! Pre svake kontrole sebi bih rekla “u redu, ako je beba dobro, objaviću”, ali onda čujem svoje otkucaje srca i odlučim da sam ipak još uvek nervozna - priznala je Krisi.

Photo by Mark Makela/Getty Images via Guliver

 

- Mislim da nikada neću izaći sa pregleda sa više uzbuđenja nego izgubljenih živaca, ali za sada je sve savršeno i lepo i osećam se puna nade i neverovatno. U redu, bilo je mnogo teško zadržati sve ovo tako dugo! - napisala je manekenka čija je fotografija za samo devet sati prikupila više od dva i po miliona lajkova, a komentari podrške su se samo nizali ispod objave.

Getty Images

 

Podsetimo, slavni par se venčao 2013. godine i već imaju šestogodišnju ćerku Lunu i četvorogodišnjeg sina Majlsa.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading