Nikolina Pišek

Brutalan komentar Ide Prester koji je region digao na noge: Sigurna sam da ovo sve zna gospodin svekar

Autor:

04.07.2022 13:00

Foto:

Foto:

Hrvatska pevačica i voditeljka podržala koleginicu Nikolinu Pišek



Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof u medijima brutalno napada snaju, voditeljku i glumicu Nikolinu Pišek da je odgovorna za smrt njegovog sina Vidoja. Nikolinin svekar proteklih dana izneo je niz optužbi da je Nikolina sa njegovim sinom bila samo iz koristi. Međutim, voditeljki pored optužbi i napada stižu i reči podrške i ohrabrenja.  

Uputila ih je njena koleginica Ida Prester, koja je podsetila na to da se na ovim prostorima uspeh i lepota ne praštaju. 

Televizija K1

 

 

 

- Internet su preplavili otrovni komentari koji se raduju Nikolininoj sudbini i zele je vidjeti na ulici. Riječ je o ženi koja je upravo ostala bez muža s malim djetetom, ženi kojoj društvo odriče pravo na imovinu nazivajući je sponzorušom, pa i gore. To sve govori o nama samima. I još jedna važna stvar koju ću vam reći iz prve ruke, jer sam Nikolinina prijateljica i družila sam se često s cijelom obitelji. Vidoje je Nikolinu i Unu obožavao. Toliko da je jurio iz Beograda na dan samo da poljubi Unu i donese joj kolače koje voli. Toliko da je zajedno s Nikolinom izgradio kuću u drugoj zemlji koja ce im biti novi dom- napisala je, između ostalog, je Ida. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Idaprester (@ida_prester)

 

Pevačica je podsetila i kako je Vidoje spasao život supruzi i ćerkici kad su se otrovale. 

- Toliko da kad mu je jedne noći zvučala čudno na telefon, digao cijeli Zagreb na noge u dva ujutro i u zadnji tren od trovanja spasio život zeni i ćerkici. Vozio je panično tu noć iz Beograda i stigao ujutro u bolnicu prestravljen i uplakan. Sjećate li se toga, mediji i komentatori? Kad je Vidoje bio heroj svoje porodice, kad ste slavili njihovu ljubav? Nisu ti naslovi tako davno bili... Sigurna sam da to sve zna i gospodin svekar. Zašto ovo sve sad radi Nikolini, i to javno, sasvim je nevjerojatno. Što bi Vidoje na ovo rekao? Tužna je to uspomena na sina jedinca- bila je jasna Ida.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading