Kevin Spejsi

Seksualno zlostavljanje trojice muškaraca: Podignuta optužnica protiv glumca

Autor:

26.05.2022 18:24

Foto:

Foto:

Holivudski glumac Kevin Spejski optužen je za seksualno zlostavljanje



Glumac Kevin Spejsi optužen je za seksualni napad na trojicu muškaraca, potvrdilo je tužilaštvo.

Protiv 62-godišnjaka podignuto je pet optužbi nakon što je policija pregledala dokaze nakon pritužbi koje datiraju između 2005. i 2013. godine.

Tri žalbe se odnose na seksualno zlostavljanje koje se navodno dogodilo u Londonu, a jedna u Gločesterširu.

Optužen je i za dodatni teški seksualni prestup u Londonu.

Pročitati i: Kevin Spejsi zbunio Rimljane-  Iskoristili su me kako bi se zabavili (video)

Guliver Getty Images

 

Prve dve optužbe se odnose na navodne seksualne napade na muškarca, sada u četrdesetim godinama, u Londonu u martu 2005. godine, dok se za drugu navodnu žrtvu, muškarac sada u tridesetim godinama, tvrdi da je napadnut u Londonu u avgustu 2008. godine.

Optužba za teški seksualni prestup – navođenje osobe da se uključi u penetrativnu seksualnu aktivnost bez pristanka – takođe se odnosi na drugu navodnu žrtvu.

Treći podnosilac žalbe se odnosi na navodni napad na čoveka koji je sada u svojim tridesetim godinama u Gločesterširu u aprilu 2013.

Rouzmeri Ejinsli, šef Odeljenja za posebne zločine CPS-a, rekla je da je, nakon što su pregledani dokazi, CPS "ovlastio krivične prijave protiv Kevina Spejsija  po četiri tačke za seksualni napad na trojicu muškaraca".

Guliver Getty Images

 

 

Ona je dodala: "Krunsko tužilaštvo podseća sve zainteresovane da je krivični postupak protiv gospodina Spejsija aktivan i da on ima pravo na pravično suđenje.

CPS je saopštio da ne može da potvrdi ili demantuje da li će gospodin Spejsi, Amerikanac, morati da bude izručen Velikoj Britaniji.

Kevin Spejsi, dvostruki dobitnik Oskara, poznat je po ulogama u filmovima kao što su Sedam, LA Poverljivo, Američka lepotica i Vozač beba, kao i Netfliksova serija Kuća od karata.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading